SOS! Amikor szóbelizek biológiából mik lesznek a kérdése?
Szia a biológia szóbeli ( én júniusban voltam emelten ) úgy van, hogy bármit kérdezhetnek a követelmény rendszer alapján - vagyis senki nem tudja előre a szóbeli tételeket emelt szinten !
Közép szinten az intézményben a szaktanár által előre meghatározott tételekből lesz az erettsegi szóbeli , szerintem ha közepezel és biztosan oda kerülsz akkor vedd fel az iskola tanárával a kapcsolatot a tételek miatt . Amennyiben emeltezel úgy mindenre készülj fel! Nekem a fehérjék volt az A tétel és Ökológia - Globális felmelegedés a B tétel , általában az Ökológiás kérdések kapnak nagyobb hangsúlyt szóbelin . Ha van még kérdésed írj privátban , szívesen elmondom a tapasztalataimat :) sok sikert.
Szerintem a kérdező nem érettségire gondolt :D
" Táncsics Mihály Gimnáziumba szeretnék menni"
De ha igen, akkor elmondom, hogy nekem az A rész az Rh vércsoport volt, a B rész meg valami növényes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!