Van itt Valaki, aki orvosira készül, de már régebben érettségizett?
Szia!
Én idén fogok leérettségizni rendesen, és egy évvel utána tervezek biosz és kémia érettségit írni és felvételizni orvosira. Sajnos még most bele kell húznom a kötelező érettségi tárgyak tanulásába, és a választott tantárgyam sem biosz/kémia/fizika. Ezért nem tudom, hogy most feküdjek rá nagyon a biosz-kémiára és hanyagoljam a többit, vagy próbáljam megírni a többi érettségit jóra, ami talán a felvételi tárgyak rovására menne. A kémiát már elkezdtem tanulni a villányis könyv alapján, bioszból meg órákra tanulok, de minden újra kell majd vennem, mert nem nagyon emlékszem semmire (kémiából meg főleg :D)
Szóval igen, van itt valaki, aki úgy akar orvosira menni, hogy előtte már letette az érettségit, még ha a megfogalmazásod nem is pontosan érvényes rám még most :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!