Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zavar, hogy a barátnőm orvosir...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavar, hogy a barátnőm orvosira készül?

Figyelt kérdés
Mostanság felmerült bennem, hogy ha tényleg kitanulja ezt a szakmát, soha nem fogok egyrészt annyit keresni mint ő, főleg, hogy nem is lesz akkora presztízsem. Jelenleg egy mérnöki diplomám van csak. Biztosan velem van a gond, hogy így érzek, de emiatt egyre többször megy el a kedvem a kapcsolattól. Lehet jobb lenne, ha véget vetnék a kapcsolatnak.

2021. szept. 28. 22:31
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
94%
Most komolyan az zavar, hogy a barátnőd, akivel együtt terveztek és közösen (is) és egymásra (is) költötök többet keres? Miért akarod lehúzni azt, akit szeretsz? Miért irigyled a jó fizetést a saját szerelmedtől?
2021. szept. 28. 22:42
 12/27 A kérdező kommentje:
#11 Ez nem irigylés, csupán az élet nem úgy működik, hogy a kőműves elveszi a király lányát.
2021. szept. 28. 22:44
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ott. Az én exférjem is ilyen volt. A vegen mar irigy lett, vegul akadalyozott mindenben, tolta magat elore az en karrierem rovasara, a gyerekeket meg ram hagyta, igy az en karrierem tonkre is ment. Annyira el akart nyomni, hogy a vegen mar titokban tanultam mellette, mert ha latta, hogy haladok, bekapcsolt nala a veszjelzo ..jaj mi lesz ha eggyel tobb diplomam cagy nyelvvizsgam lesz mint neki. Elvaltunk, de helyrehozhatatlan karokat okozott nekem. Mocskos szemetláda, bar sose ismertem volna meg.
2021. szept. 28. 22:44
 14/27 anonim ***** válasza:
85%

Ez nem szép tőled, ez kicsinyes.

Ha szerencséd van kibukik...

2021. szept. 28. 22:46
 15/27 anonim ***** válasza:
94%
Mérnök vagy? Nyelv megy? Fizikum? Mert...folyamatosan vadásszák a fiatalokat: [link]
2021. szept. 28. 22:47
 16/27 anonim ***** válasza:
88%
El sem olvasod azt a qrva bértáblát, de már rinyálsz. Nem, nem lett annyival jobb a bérük, amilyennek ott tűnik, főleg, hogy az bruttó és nem a rezidensekre vonatkozik, akiknek nincs meg a szükséges képesítése a teljeskörű orvosi munkára.
2021. szept. 28. 22:47
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
2021. szept. 28. 22:52
 18/27 anonim ***** válasza:
92%

11-es vagyok.

Milyen király lánya? Dolgozó emberek vagytok mindketten. Nem ugyanazt az utat járjátok karrier terén, ezért természetesen nem ugyanazt a fizetést kapjátok. Egy egészséges kapcsolatban ez nem számít, inkább örülnek a felek egymás sikerének. Komolyan nem értem, miért és kinek lenne jobb, ha kevesebb fizetést kap a barátnőd, pláne, ha együtt tervezitek a jövőt.

2021. szept. 28. 22:55
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Innen látszik, hogy a fasziknak központi dolog a pénz.
2021. szept. 28. 23:49
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Úgy vagy te mérnök, mint én villamos😉
2021. szept. 29. 00:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!