Van itt valaki, aki orvosira készül 390-400 körüli pontszámmal?
nem hiszem,hogy ennyi lesz a ponthatár. szerintem jövőre próbáld meg újra ha nem sikerül, októberben érettségizz újra, majd májusban is ha van rá szükség.
410-420 ponttal már biztos bent vagy a vidékieken, de 390 körülivel nem gondolom
Én is 400 közelében leszek, de még nem adtam fel, és nem is fogom július végéig!
Optimista vagyok, legyél te is az! Húzz rá a közép szóbelikre, mert azokat meg lehet csinálni maxosra! ;)
Pécs szép hely.:)
Én nem idén érettségiztem, a középszintűk már megvannak, csak a biológiát és a kémiát tettem le most. A biosz jól sikerült, a kémia viszont kritikán aluli lett... (Mondjuk egyedül próbáltam felkészülni rá:() Így 395-400 körüli pontszámra számítok csak.
Viszont úgy hallottam én is, hogy a kémia sokak számára nehéznek bizonyult, nálunk többen szóbelizni sem jöttek el. Úgyhogy talán van egy kis remény:)
Szurkolok magunknak!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!