Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar, hogy a barátnőm orvosira készül?
Én kezdem azt hinni hogy ez kamu. Nem hiszem el hogy egy mernök ilyen hülye legyen, már bocsánat.
Egyrészt nem egyértelmű hogy egy orvos jobban keres. Mire ő annyit fog kereni hogy hűha, ami nem most lesz, addigra te is kereshetsz sokat.
Masrészt miert nem mindegy?
Mindkettő elismert szakma, komoly szakma, miert lenne baj ha ő többet keresne??
Komolyan mondom, itt jön a nevetséges férfi ego. Nem vagyok feminaci, de látszik hogy manapsag sokan (tisztelet a kivételnek) egyszerűen nem tudjak elfogadni ha egy nő többet keres. Es akkor mi a rák van??
Örülnél neki inkább.
Plusz igen, de megteheted hogy heti 40 órában dolgozol.
Orvosnak lenni sztem nagyobb szívás. Mindegy mennyit keres. Ügyelet, hétvége, stb.
Majd ha magánba tudja tolni akkor vihet haza annyit. Addig meg sok víz lefolyik a dunán.
Ennek a nőnek ertelmesebb pasi kéne.
#7 és 3 millióból nem tudtok kijönni ketten?
(Együtt, - az ugye úgy megy)
Ingatlanközvetítő vagyok és többet keresek, mint amennyit te meg k fog együttvéve! Ne ezen rugozzal már, nekem is volt orvos csajom :P A mérnöki is jó dolog ;) az meg h ő többet keres nem kell szegyellni :P ha bajod lesz meggyógyít nézd a jó oldalat!
Te kis mernoktanonc, bár sztem a csaj nem adok 6 hónapot és úgy kidob mint macskát.. és jól teszi! Mert ilyen butasagon gondolkodni! Most akkor szeretitek egymast vsgy nem? Ha igen, akkor nem teljesen mindegy, hogy ki mennyit keres?! Te is el látod magad ő is + tudtok felre tenni is, akkor?! Nem hiszem el, hogx egy mérnök ilyen buta legyen már ne haragudjsl! Nekem is mérnök a mostani csajom nekem meg csak érettségim van :P és mi van belole? Volt h 3 honapig nem hoztam egy fillért sem, csajom tartott el mert jó a fizuja, megteheti de ha lesz fordított helyzet én is megteszem erte .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!