Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zavar, hogy a barátnőm orvosir...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavar, hogy a barátnőm orvosira készül?

Figyelt kérdés
Mostanság felmerült bennem, hogy ha tényleg kitanulja ezt a szakmát, soha nem fogok egyrészt annyit keresni mint ő, főleg, hogy nem is lesz akkora presztízsem. Jelenleg egy mérnöki diplomám van csak. Biztosan velem van a gond, hogy így érzek, de emiatt egyre többször megy el a kedvem a kapcsolattól. Lehet jobb lenne, ha véget vetnék a kapcsolatnak.

2021. szept. 28. 22:31
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
92%
Szegény lány. Remélem minnél hamarabb kidob téged.
2021. szept. 29. 01:04
 22/27 anonim ***** válasza:
88%
Rezidens nem visz haza fél milliót havonta, max. magán klinikán vagy külföldön. Mérnök bőven többet keres heti 40 órával is,mint egy orvos. Az orvosok többsége meg nem egy helyen dolgozik, és nem heti 40 órát.
2021. szept. 29. 06:14
 23/27 anonim ***** válasza:
87%

Én kezdem azt hinni hogy ez kamu. Nem hiszem el hogy egy mernök ilyen hülye legyen, már bocsánat.

Egyrészt nem egyértelmű hogy egy orvos jobban keres. Mire ő annyit fog kereni hogy hűha, ami nem most lesz, addigra te is kereshetsz sokat.

Masrészt miert nem mindegy?

Mindkettő elismert szakma, komoly szakma, miert lenne baj ha ő többet keresne??

Komolyan mondom, itt jön a nevetséges férfi ego. Nem vagyok feminaci, de látszik hogy manapsag sokan (tisztelet a kivételnek) egyszerűen nem tudjak elfogadni ha egy nő többet keres. Es akkor mi a rák van??

Örülnél neki inkább.

Plusz igen, de megteheted hogy heti 40 órában dolgozol.

Orvosnak lenni sztem nagyobb szívás. Mindegy mennyit keres. Ügyelet, hétvége, stb.

Majd ha magánba tudja tolni akkor vihet haza annyit. Addig meg sok víz lefolyik a dunán.

Ennek a nőnek ertelmesebb pasi kéne.

2021. szept. 29. 08:04
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
A volt párom volt hasonló… Volt egy jó állása, amit szeretett, de a mamája nyomatta, hogy szerezzen nyelvvizsgát és egy diplomát, amit ő nem akart. Aztán én gimiben közöltem, hogy orvos szeretnék lenni. Módszeresen elkezdett lebeszélni, a nagyobb korkülönbségre hivatkozva inkább a korai családalapítást javasolta, illetve addig is foglalkozzak inkább a nyelvekkel… Teljesen leépítette az önbizalmam, érettségi előtt is olyanokat mondott, hogy “nem baj, ha nem fog sikerülni”… Egy idő után azt is kimondta, hogy nagyon zavarná ha nekem diplomám lenne és többet keresnék, mint ő. Lényeg a lényeg, 10 ponttal lemaradtam az orvosiról. Viszont a nyár alatt eljutottam odáig, hogy rendeztem magamban az életem, vele szakítottam és a következő alkalommal újraérettségiztem, felvettek, azóta el is végeztem az egyetemet. Azóta van egy férjem, aki egészségügyben dolgozik szintén, nincs diplomája és egy kicsit kevesebb a fizetése is. Nem mondom, hogy benne ez átmenetileg nem okozott frusztrációt, de leküzdöttük. Teljesen felesleges ezen aggódnia, mivel közös célért dolgozunk, ezért nálunk nincs enyém-tiéd. Emellett persze keresi a lehetőséget a fejlődésre, elég ambiciózus, és a kapcsolatunk is jól működik.
2021. szept. 29. 12:07
 25/27 anonim ***** válasza:

#7 és 3 millióból nem tudtok kijönni ketten?

(Együtt, - az ugye úgy megy)

2021. szept. 29. 13:54
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg veled van a gond. :-) Nincs önbizalmad és ezzel szétcseszed ezt a kapcsolatot. Vagy terápiára kéne menj, hogy leküzd ezt az irracionális érzést, vagy tényleg szakítani, hogy ne akard visszafogni. Úgy is gondolhatnál magatokra, hogy ti egy pár vagytok, akik sikeresek. Az sem lezárt ügy, hogy te mérnökként mindig kevesebbet fogsz keresni, ne találd ki magadnak, hogy ez mindig így lesz. Ha amúgy szeretitek egymást, szomorú lenne emiatt szakítani. 48f
2021. szept. 29. 16:41
 27/27 anonim ***** válasza:
57%

Ingatlanközvetítő vagyok és többet keresek, mint amennyit te meg k fog együttvéve! Ne ezen rugozzal már, nekem is volt orvos csajom :P A mérnöki is jó dolog ;) az meg h ő többet keres nem kell szegyellni :P ha bajod lesz meggyógyít nézd a jó oldalat!

Te kis mernoktanonc, bár sztem a csaj nem adok 6 hónapot és úgy kidob mint macskát.. és jól teszi! Mert ilyen butasagon gondolkodni! Most akkor szeretitek egymast vsgy nem? Ha igen, akkor nem teljesen mindegy, hogy ki mennyit keres?! Te is el látod magad ő is + tudtok felre tenni is, akkor?! Nem hiszem el, hogx egy mérnök ilyen buta legyen már ne haragudjsl! Nekem is mérnök a mostani csajom nekem meg csak érettségim van :P és mi van belole? Volt h 3 honapig nem hoztam egy fillért sem, csajom tartott el mert jó a fizuja, megteheti de ha lesz fordított helyzet én is megteszem erte .

2021. szept. 29. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!