Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan zavar, hogy a baratom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan zavar, hogy a baratom megtartotta az esküvői ruháját?

Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt a barátommal. Sokat vagyunk együtt, nála vagyok nagyon sokat. Ő 2 éve vált el, 2,5 év házasság után. A szekrényében meg mindig ott van az esküvői szmokingja. Kicsit megmagyarázhatatlan hogy miért , de zavar. Tudom , hogy ez a múlt, de így is. Titeket zavarn?
2021. nov. 3. 09:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
93%
Dehogy jogos. Ha így folytatod, előbb dob ki téged, mint a szmokingot.
2021. nov. 3. 10:12
 12/16 anonim ***** válasza:
88%
Hát.. ilyen nő mellett én inkább a magányt választanám.
2021. nov. 3. 10:14
 13/16 anonim ***** válasza:
88%
Egyáltalán nem jogos. Egy férfi nem fog kidobni egy értékes és jó állapotban lévő öltönyt, szmokingot csak azért, mert azt az esküvőjére vette eredetileg és időközben elvált. Én is elváltam, eszembe nem jutna kidobni az öltönyöm. Évente max. 2-3 alkalommal hordok öltönyt, erre pedig tökéletesen megfelel.
2021. nov. 3. 11:23
 14/16 anonim ***** válasza:
90%
Te teljesen beteg vagy, remélem szerencsétlen időben rájön.
2021. nov. 3. 11:39
 15/16 anonim ***** válasza:
91%
Amúgy a férfiak legtöbbje szinte soha semmit nem dob ki, még a gyerekkori tejfogaikat sem. Kényszeres gyűjtögetők.
2021. nov. 3. 11:40
 16/16 anonim ***** válasza:
86%
Mi nem érzelmileg kötődünk ehhez hanem a funkciót látjuk benne
2021. nov. 3. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!