Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért baj az, hogy megtartotta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az, hogy megtartottam a fotókat? Hogy engeszteljem ki?

Figyelt kérdés

Volt egy rövidebb időszak, amikor távkapcsolatban voltam a barátnőmmel. Ő ekkoriban küldött nekem bizonyos fotókat. Tudott róla, hogy kinyomtattam őket. Amikor összeköltöztünk, akkor megkért, hogy töröljem a képeket, megtettem. Viszont a kinyomtatott képek megmaradtak a fiókom alján egy borítékban. Nem mondta, hogy szabaduljak meg ezektől, meg ki is ment a fejemből, hogy léteznek a képek fizikai formában is, többnyire amúgy is a gépemen néztem őket, meg videochateltünk is elég sokat és ja, nem volt okom a kinyomtatott képeket nézegetni.

Szóval ő megtalálta ezeket a képeket a fiók alján. Nem kutakodott, nem is lett volna mit, mert nem rejtegettem, én kértem meg, hogy keressen valamit az íróasztal fiókjába, és így került elő.

Nagyon rosszul esett neki, hogy a tudta nélkül megtartottam a képeket, és most elárulva érzi magát, meg csalódott.

2024. jan. 30. 17:40
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
10%

Számomra ez a történet sántít. Miért nyomtattad ki a fotókat, aztán meg dugtad el őket, ha még csak meg sem nézted?

Egyértelműen azért, hogy akkor is megmaradjanak, ha a barátnőd megkér, hogy töröld. Kihisztizted a képeket az exre hivatkozva, a lány megtette, de megbánta, megkért, hogy töröld ki, te meg sunyiban elraktad a képeket. És itt el is búcsúzhatsz a bizalomtól drágám.

2024. jan. 30. 20:51
 22/47 A kérdező kommentje:

#19 Ne forgasd ki a szavaimat.

Amikor meg kellett volna szabadulnom az összes képtől, addigra már elfelejtettem, hogy némelyik kinyomtatva is megvan. Ha elfelejtettem, az a fejembe olyan, mintha nem létezne. Nem gondoltam arra, hogy meg kéne szabadulnom valamitől, amiről eszembe se jut, hogy egyáltalán létezik abban a formában. Mivel akkor nem mondta, hogy azok se maradjanak, így nem is juttatta eszembe, hogy azok vannak.

"A kérdés úgy van fogalmazva, hogy a pasi tudta, sőt furcsállta, hogy nem kéri meg külön a nyomtatott képek megsemmisítésére, és ahelyett, így rákérdez, kivár."

Nem, ez nem így történt. Amikor megkért, akkor nem furcsálltam, hogy nem kért a nyomtatott képek megsemmisítésére, mert nem emlékeztem, hogy vannak nyomtatott képek. Annyit írtam, hogy mire megkért, hogy szabaduljak meg a képektől, addigra már elfelejtettem, hogy néhányat kinyomtattam, és mivel ő nem hívta fel rá a figyelmet, így eszembe se jutott, hogy kinyomtattam.

Így, hogy előkerültek a képek, eszembe jutott, hogy mi történt, de amikor hónapok óta hozzájuk se nyúltam, akkor nem emlékeztem rájuk. Ennyi.

Meg mégis mit vártam volna ki? A barátnőmmel tervezek, akkor is teljesen rendben volt a kapcsolatunk, ezt leszámítva most is rendbe van, nem tartogattam arra, hogy hátha jól jön valami kicsinyes bosszúhoz, ha erre gondolsz. Ha ezt tenném, akkor se lennék olyan kretén, hogy nyomtatva tárolom, majd megkérem a barátnőm, hogy ott keressen meg valamit, ahol a képek vannak. Ha valaki ilyesmit azért rak félre, hogy majd jól jön, valamikor, az csinál egy sokadik elektronikus másolatot, azt könnyebb észrevétlenül rejtegetni. Nekem nem volt ilyen másolatom egy képről se, csak azok voltak, amik ki lettek nyomtatva.

2024. jan. 30. 20:52
 23/47 A kérdező kommentje:

#21 Jobban szeretem a kézzel megfogható fotókat. Egy ideig kint is voltak az asztalomon a képkeretben(amibe ilyen csipesszel be lehet lógatni többet a madzagra). Ez volt az oka annak, hogy kinyomtattam. Aztán az testvéremnek gondjai adódtak, befogadtam, a másik szobában élt, addig, amíg a barátnőm ide nem költözött. Én azelőtt, hogy a tesóm idejött, leszedtem a képeket, és elraktam. Aztán az ottmaradt.

Nem nyomtattam ki a többi képet, mert úgyse vettem volna elő, mint fotó, mert él más is a házban, a fene akar arra figyelni, hogy mindig el legyen rakva.

2024. jan. 30. 20:57
 24/47 anonim ***** válasza:
11%
Tehát kiraktad a barátnőd meztelen fotóit az asztalodra? Ugye ez nem komoly? Ez önmagában ok a szakításra egy normális nőnél.
2024. jan. 30. 21:00
 25/47 anonim ***** válasza:
100%

A válaszolók egy része téged talál bűnösnek, de szerintem mindegy, hogy ki az, mert ti ebből a helyzetből nem fogtok kimászni már.

Ha ő a ludas akkor te ezek után arra fogsz gondolni, hogy vajon hol cseszted el, mi miatt nem bízik benned még akkor is, hogy az ex ólálkodik a háttérben.

Ha meg te vagy a ludas ő nem fog benned bízni és résen lesz vajon mikor cseszel ki vele újra.

Tehát úgyis az lesz a vége, hogy te mész balra ő meg jobbra.

Let's be real btw 4 a 2nd:

Nincs olyan tökelütött idióta aki hogyha fel akarja használni a képeket valaha az a fiókjában tartja és még engedi is, hogy a párja belenyúljon.

De most az lesz több mint valószínű, hogy tényleg azt fogja hinni, hogy nem törölted a képeket igazából a gépről mégha nem is fogja az orrodra kötni.

Nektek annyi. Kész, finito.

2024. jan. 30. 21:01
 26/47 A kérdező kommentje:

#24 Miért ne rakhattam volna ki az asztalomra néhány képet, amikor egyedül éltem, nem fogadtam vendéget?

Tudott róla, semmi baja nem volt ezzel.

2024. jan. 30. 21:14
 27/47 anonim ***** válasza:
38%
Meztelen képeket, vagy dögös képeket?
2024. jan. 30. 21:17
 28/47 A kérdező kommentje:
#27 Nem tudom miért olyan fontos ez, amikor egyébként is egyedül éltem, és senki más nem látta, hogy mi van az íróasztalomon. Egyébként mindkettő volt kint. Meztelenből csak visszafogottabbak, inkább olyanok, amin a cicije látszott.
2024. jan. 30. 21:27
 29/47 anonim ***** válasza:
58%

Azért kérdeztem, hogy őt ha egyáltalán nem zavarta akkor nem tudom miért írta valaki, hogy normális nő dobna téged.

Akkor most abnormális mégiscsak a barátnőd ezek alapján.

Ülj le vele ha tényleg szereted és magyarázd meg neki hogyha nem kezdd el benned megbízni akkor vége lesz. Ne mással hasonlítson össze amikor nem vagy a klónja és már ismer egy jó ideje. Kérdezz rá azért, hogy van-e esetleg indoka a másik személytől függetlenül, hogy nem bízik meg benned és javíts rajta ha lehetséges.

Viszont ha nem kivitelezhető legalább az egyikőtök oldaláról akkor inkább váljatok el békében, mert csúnya vége lesz, hogy húzzátok az elkerülhetetlent.

2024. jan. 30. 21:33
 30/47 anonim ***** válasza:
26%
Nekem nagyon fura, hogy ma van valaki, aki fotót nyomtat, és elfelejti.
2024. jan. 30. 21:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!