Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az, hogy megtartottam a fotókat? Hogy engeszteljem ki?
Volt egy rövidebb időszak, amikor távkapcsolatban voltam a barátnőmmel. Ő ekkoriban küldött nekem bizonyos fotókat. Tudott róla, hogy kinyomtattam őket. Amikor összeköltöztünk, akkor megkért, hogy töröljem a képeket, megtettem. Viszont a kinyomtatott képek megmaradtak a fiókom alján egy borítékban. Nem mondta, hogy szabaduljak meg ezektől, meg ki is ment a fejemből, hogy léteznek a képek fizikai formában is, többnyire amúgy is a gépemen néztem őket, meg videochateltünk is elég sokat és ja, nem volt okom a kinyomtatott képeket nézegetni.
Szóval ő megtalálta ezeket a képeket a fiók alján. Nem kutakodott, nem is lett volna mit, mert nem rejtegettem, én kértem meg, hogy keressen valamit az íróasztal fiókjába, és így került elő.
Nagyon rosszul esett neki, hogy a tudta nélkül megtartottam a képeket, és most elárulva érzi magát, meg csalódott.
Tudom mi a baja. Egy exe visszaélt a fotóival úgy, hogy közös társasában mutogatta a bartánőm szeme láttára, csak azért, hogy megalázza. Úgy tudom, hogy nem került ki sehová anno, meg törölte is az a szerencsétlen, de elég rosszul érintette a páromat.
Én viszont soha nem tennék vele ilyet.
A múlt sérelmeit nem dolgozta fel és te iszod meg a levét. Most akármit csinálsz ami az exeivel kapcsolható össze megállapítása szerint te fogsz szívni helyettük.
Ez baj, eléggé szomorú, hogy nem tud továbblépni, de még szomorúbb, hogy nem tud téged különválasztani téged tőle/tőlük holott 2 éve párt alkottok. Akárhogyan is van neki benned meg kéne bíznia, vagy ha már nem is tud ahogyan illene akkor nem kéne téged számonkérnie, vagy duzzognia...
Nem tudom mi lesz ebből. Remélhetőleg észbe kap, viszont beszélgess el vele komolyan, hogy ez a mentalitás nem jó rátok nézve.
Őszinte leszek. Úgy gondolom, hogy a barátnőd olyan típus, aki előbb cselekszik és aztán gondolkodik.
Én komolyan nem értem hogyha már megégette magát a "naughy" képekkel a múltban akkor miért küldött neked és csak most jutott eszébe, hogy:
"Hé léteznek, jó lenne megsemmisíteni őket!" azon kívül amit írtam róla fentebb.
Az meg a legrosszabb az egészben, hogy aztán téged vesz elő, mert elfelejtetted a kinyomtatott képeket.
Ha te tudod hogy elcsúszol a banánhéjon akkor kikerülöd.
Ő igazság szerint nem fújhatja magát, vagy hibáztathat azért, hogy óvatlan kétszer.
De ha már hibázik akkor lássa be, hogy te se vagy robot és ne bűntudatot keltsen benned fölöslegesen. Én elgondolkodnék rajta, hogy megéri-e vele folytatni a kapcsolatot.
Most írtam, hogy mindenki hibázik és ha hibázott a lány akkor a kérdező is hibázhatott azzal, hogy elfelejtette a képeket. Egyenlően kezelem mindkettőt!
De a kiindulópontja az az egész történetnek, hogy a kérdező párja miután ráfázott küldött neki is +18-as képeket és most azért csalódott, hogy a kérdező is szerinte direkt megtartotta és majd mutogatja másnak lehetséges szakítás után.
Ha te már megjártad egyszer akkor minek a nyavolyának csinálod meg ugyanazt mással? Azért, mert felelőtlen vagy, vagy attól tartasz, hogy a párod megfog csalni ha nem elégíted ki távkapcsolatban.
Szóval bárhonnan is nézzük a kérdező párjával van rendesen gond. Ráadásul két különböző személyt összekever.
Én szerintem ha nem változtat magán a kapcsolat fogja megérezni, mondjuk én már most dobnám és azért, mert bűntudatot keltenne bennem miközben ő a probléma forrása önmaga és nekem személyesen nem lenne erőm, se kedvem vele tovább foglalkozni, mert legvégül úgyis én lennék a bűnös.
"Nem mondta, hogy szabaduljak meg ezektől, meg ki is ment a fejemből, hogy léteznek a képek fizikai formában is, többnyire amúgy is a gépemen néztem őket, meg videochateltünk is elég sokat és ja, nem volt okom a kinyomtatott képeket nézegetni."
Itt írta, hogy elfelejtette, hogy léteznek, mert igazából szüksége se volt rájuk.
De jó tegyük fel nem felejtette el, hogy léteznek és megtartotta szándékosan.
Ha a lány megbízott benne akkor amikor képeket küldött akkor miért töröltette ki vele? Na azért, mert egyáltalán nem bízik benne és vagy azért, mert a kérdező ad neki rá okot, vagy az exe miatt. Na de ha így van akkor minek vannak még együtt?
Mindenhogyan, akárhonnan nézzük ezt a történetet a kérdező és a párja is hibás.
Viszont ha te úgy akarod beállítani, hogy a kérdező az akkor a barátnő nem értem mit keres még mellette!
Nekik valójában ennyi idő után mivelhogy nincs köztük bizalom nem kéne együtt maradniuk. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!