Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez csak nekem idegesítő? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak nekem idegesítő? A párom megtartotta az exével lévő közös képeket, ajándékokat.

Figyelt kérdés
A legelső találkozásunknál ami nála volt vettem észre, hogy mindene kivan téve. Nekem ez irtózatosan rosszul esett. Persze, tuti én reagálóm túl de azt hittem, hogy mindenkinél mint nálam is normális, hogy ezeket minimum leszedjük és kidobjuk. Vagy még ha nem is legalább ne hagyta volna úgy. + az eggyik exéről úgy beszélt mintha utálná őt és mindenről ő tehetne amiért neki minden rossz (már befejezte és elmondta, hogy nem utálja az exét csak ideges volt) eggyikel sem tartja a kapcsolatot és soha nem beszél eggyikről se. Sőt kifejezetten nem szeret a régi barátjairól beszélni mert tudja, hogy én eléggé féltékeny típus vagyok. Mi a megoldás?
2021. aug. 25. 20:35
A kérdező szavazást indított:
Szakítanék vele
Nem szakítanék vele
Elgondolkoznék engem szeret-e
22 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%

Engem teljesen hidegen hagynak hogy egy srácnál mi van az exétől meg milye nincs.

Valamelyiknél még az otthagyott krémet is kiprobaltam volna de visszafogtam magam hogy ezt azert csak nem kéne..

Plusz ha lennenek fotók képek kicsit morbid lenne előtte d.gni

Olyan emlékgyalázatnak hat :D

Szóval en azert lazán kezelem a dolgokat

2021. aug. 25. 20:40
 2/11 A kérdező kommentje:
Fontos hozzá tenni, hogy mióta megkértem egyből kidobta őket. És azt mondta neki ezek semmit nem jelentettek nem jutott róla semmi érzelmes dolog és ezért nem is foglalkozott vele. De utólag bocsánatot kért és kidobta mind.
2021. aug. 25. 20:42
 3/11 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem mindenkinek joga van az emlékeihez, sosem kérném, hogy dobja ki azokat. Az viszont engem is zavart volna, ha minden kint van, tegye el egy dobozba a szekrény aljába, valószínűleg még amikor fent voltál először nem tartott itt érzelmileg.

Miért tetted ki a szavazást, mire kell megoldás? Azt mondod mindent kidobott, okafogyott a kérdésed.

2021. aug. 25. 20:55
 4/11 A kérdező kommentje:
És szerinted csak a közös képek jelentenek ilyesmi problémát? Mert mindenki csak közös kép így úgy amúgy. Ha tegyük fel össze gyüjtött minden régi ismerőseíről tabló képet ezáltal az exéről is és ugyanúgy mint mindenkit az exe tabló képét is kitenné. Az már nem zavarna?
2021. aug. 25. 21:01
 5/11 A kérdező kommentje:
+ elvileg az eggyik plüsst kizárólag amiatt nem tette el mert annyira nem járt az exe a fejébe, hogy fel se tünt. Na ezt mondjuk pont nem hiszem el. Szerinted létezik, hogy valaki ennyire túltette volna magát?
2021. aug. 25. 21:02
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Az exemnél pl a mai napig kint van a lakásban egy olyan kép, amit tőlem kapott. Nagyon szereti magát a képet. Ha a barátomnál a volt nője fényképe lenne kint minden szobában, azzal én sem tudnék mit kezdeni, de ha megtart valami tárgyat tőle, abba nem fogok belekötni.
2021. aug. 25. 21:05
 7/11 anonim ***** válasza:
97%

Nekem is vannak közös képek azokkal az exeimmel, akiktől nem haragban váltam el.

Emlékek, de semmi több. Akkor sem jönnék össze egyikkel sem, ha nem lenne más férfi a Földön, semmit nem érzek egyik iránt sem.

10 éve vagyok házas, valamelyik winchesteren fent vannak, néha amikor rátalálok jókat mosolygok, de ennyi. A férjem sem kérte, hogy töröljem le, pontosan tudja, hogy semmit nem jelentenek.

2021. aug. 25. 21:24
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nálam az, hogy mennyire zavar, az a tárgyak, ajéndékok típusától függ.

Engem alapvetően nem zavar az, ha a páromnak olyan tárgyai vannak, amiket kirak a szobájában vagy használ, amik az extől vannak. Attól még azok ugyanolyan szép dísztárgyak, ugyanolyan hasznos használati tárgyak tudnak lenni. A képek is oké, ha megtartja.

Az nem oké, ha kint vannak azok a képek jól látható helyen a lakásban, amin ketten vigyorognak meg enyelegnek, főleg ha már meghívott magához. Ez azért kicsit megalázó, hogy ennyire nem tart semmire / ennyire nem gondol bele, hogy ez kínos stb. Illetve vannak azok a típusú tárgyak, amikbe többet gondol az ember, nem ok nélkül...

pl. közös képes, belső poénos cuccok; olyan dísztárgyak, amik a másik sziluettjéről / kezéről stb. készültek; szerelmes levél kiplakátolva (és nem eltéve egy dobozba a szekrény mélyére); jegygyűrű, ilyenek. Pl. nekem volt egy gyűrűm, amit a most már expáromtól kapott első virág szirmából készíttettemn, ezt nem tartottam meg, mert van mögötte "történet", és azért mégiscsak furán érezném magam / jönne ki, ha egy újabb jelölttel csókolóznék, és az lenne közben a kezemen.

2021. aug. 26. 13:09
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Milyen jó, hogy a volt pasim soha semmi maradandót nem vett nekem, csak kozmetikumokat meg édességet néha :D. Nem kellett ezzel foglalkoznom 😂. Én egyébként azt mondom, kidobni nem kell semmit, csak ne legyen szemelőtt. Pl. Ha szétmennénk a jelenlegi párommal, nagy bajban lennék, mert kb. 5 éve nem csináltam kb semmit nélküle, minden közös, kb. Minden képen rajta van, minden tárgyam köthető valamilyen szinten hozzá, úgyhogy csak azért nem dobnám ki pl. A saját utazós emlékeimet, mert ő is benne/rajta van. Ékszer, használati tárgy ugyanez, ezeknek funkciója van a lakásban és rajtunk. Ha ki van tapétázva az exszel a ház, na az gázos.
2021. aug. 30. 15:12
 10/11 A kérdező kommentje:
De egyszerűen annyi minden volt pl volt neki egy közös pulcsija az exével amit kidobott piros volt. És erre velem is vesz egy közöset ami piros ő azt mondta neki eszébe se jutott csak megtetszett neki amiatt vett velem olyat
2021. aug. 30. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!