Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez csak nekem idegesítő? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak nekem idegesítő? A párom megtartotta az exével lévő közös képeket, ajándékokat.

Figyelt kérdés
A legelső találkozásunknál ami nála volt vettem észre, hogy mindene kivan téve. Nekem ez irtózatosan rosszul esett. Persze, tuti én reagálóm túl de azt hittem, hogy mindenkinél mint nálam is normális, hogy ezeket minimum leszedjük és kidobjuk. Vagy még ha nem is legalább ne hagyta volna úgy. + az eggyik exéről úgy beszélt mintha utálná őt és mindenről ő tehetne amiért neki minden rossz (már befejezte és elmondta, hogy nem utálja az exét csak ideges volt) eggyikel sem tartja a kapcsolatot és soha nem beszél eggyikről se. Sőt kifejezetten nem szeret a régi barátjairól beszélni mert tudja, hogy én eléggé féltékeny típus vagyok. Mi a megoldás?
2021. aug. 25. 20:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezt túlgondolod kicsit szerintem :/.
2021. aug. 31. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!