Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha az Igazi stílusa kibírhatatlan?
45 éves férfi vagyok, szóval nem tini hiszti következik. Megtaláltam a számomra tökéletes nőt, rajzolni se tudnék jobbat, szebbet. Alapvetően okos, kedves, és kölcsönös a vonzalom, ami már önmagában is ritka jelenség.
Viszont van egy olyan irritáló stílusa, hogy a világból ki tudnék rohanni tőle. Ő mindent jobban tud, mindig én vagyok a hibás/hülye, stb. Bármit mondok mindig szarul jövök ki belőle, sokszor majdnem elhiteti velem, hogy tényleg idióta vagyok, pedig amúgy nem. Ha nincs velem, akkor hiányzik, de két mondat után 220-ra nyomja fel a vérnyomásom. Sok kedves, normális nőt ismerek, a stílusukat imádom, de mint nők semmit nem mozgatnak meg bennem. Ilyenkor mi a francot lehet csinálni?
Ne csak a külső alapján válassz párt!
Persze hogy számít a vonzalom, de mit fogsz szeretni rajta egy két év múlva, ha már megette az életed...
Amennyiben folyamatosan azt közvetíti feléd, hogy kettőtök közül ő az okosabb, és mindig neki van igaza, akkor nem tart magával egyenrangú félnek. Ez később sem fog változni.
N45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!