Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem idegesítő számotokra, ha a párotok Facebookon képtelen leírni egy üzenetben mindent, hanem külön-külön írja mondatonként vagy szavanként?
Telefont lehalkítani nem lehet nekem, mert fontos hívásokat szoktam várni, és a Messengert sem szabad. Így baromi idegesítő, hogy miatta pittyog a mobil össze-vissza. Már szóltam neki, azt mondta hogy akkor többet nem ír, és elköszönt. Mindenki más képes egy komplett üzenetben mindent megfogalmazni.
Mi a véleményetek?
Nem zavarna, mert a messenger nem Email, hogy egyben kellene tartalmas üzeneteket írni, hanem azonnali rövid üzenetváltásokra van kitalálva.
De Egyébként van olyan funkció, hogy csak nála kapcsolod ki a jelzést (visszakapcsolásig). Gondolom, ha annyira fontos hívásokat vársz időnként úgyis ránézel a telefonodra és akkor vissza írsz neki.
Jaaaj ismerem ezt... Csajok csinálják
Legszívesebben elvenném tőle a telefont.
Ez minden személy esetében irritáló viselkedés. Olyan ez, mint mikor valaki 1-2 szavas mondatokban kommunikál.
Én mindig teljes egészében írom le amit mondani szeretnék. Ez számomra így megfelelő. A másik fél is cselekedjen úgy, ahogy neki tetszik. De az biztos, hogy akik 1-2 szóban írnak azokkal túl jóban úgysem leszünk. Szerencsére nem mindenki ilyen.
Tőled is el kellene venni a telefont.
13.
Ha elegen jelentik ezt az ámokfutást, akkor úgyis törölni fogják, őt pedig tiltani emiatt a "remek poén" miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!