Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem idegesítő számotokra, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem idegesítő számotokra, ha a párotok Facebookon képtelen leírni egy üzenetben mindent, hanem külön-külön írja mondatonként vagy szavanként?

Figyelt kérdés

Telefont lehalkítani nem lehet nekem, mert fontos hívásokat szoktam várni, és a Messengert sem szabad. Így baromi idegesítő, hogy miatta pittyog a mobil össze-vissza. Már szóltam neki, azt mondta hogy akkor többet nem ír, és elköszönt. Mindenki más képes egy komplett üzenetben mindent megfogalmazni.

Mi a véleményetek?

2020. dec. 11. 21:46
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
96%
engem nem zavar
2020. dec. 11. 22:02
 12/25 anonim ***** válasza:
92%

Csak külön azt a beszélgetést is le tudod némítani, nem kell az egész messengert. Bemész a beszélgetésbe, jobb felső sarokban i betű, ott lesz, hogy "némítás". És kész, meg van oldva a hihetetlen probléma.

Egyébként engem nem zavar, én is így írok. Engem inkább azok idegesítenek, akik kisregényeket írnak, látom hogy írja, írja és még mindig írja...

Részletekben küldve sokkal előbeszéd-szerűbb

2020. dec. 11. 22:11
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem kaptam még emiatt negatív kritikát, és engem sem zavar. Ha hosszabb mondandóm van, leírom persze egyben. De azt simán elkuldom külön, hogy:

Szia

Hogy telik a napod?

Vagy részemről a válasz egy ilyenre:

Szia

Minden okés, köszi

Délután találkozunk?

Ez nyilván csak egy példa volt. De ezeket én sem egyben küldöm, hanem külön... Bár lehet, hogy más generációhoz tartozunk :D

2020. dec. 11. 22:14
 14/25 A kérdező kommentje:
Ha csak őt némítom le, ugyebár nem biztos hogy egyből látom, ha ír. És nála elvárás, hogy általában rögtön válaszoljak.. Ebből is elegem van már. A fiú én vagyok egyébként. Akkor jönnek ráadásul az üzenet bombák, amikor pont olyan helyen vagyok (lépcsőház, társaság, stb..)
2020. dec. 11. 22:36
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Én furcsáltam legelőre amikor így írt nekem valaki, de aztán rájöttem, hogy fölösleges regényeket írni, akivel értjük egymást, azzal elég 1-2 szó, úgy sem kell magyarázgatnunk semmit egymásnak. Úgy hogy nem, már nem zavar. Sőt... rájöttem, hogy fölösleges
2020. dec. 11. 23:16
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
*regényeket írni
2020. dec. 11. 23:16
 17/25 A kérdező kommentje:
De ha több mindenről van szó, írja le egybe.
2020. dec. 12. 00:15
 18/25 anonim ***** válasza:
66%
Nekem egy jó barátnőm csinálja ezt. Mondtam is neki, hogy ha az írásjeleket is külön üzenetben küldi kb sose érek a végére a mondanivalójának. Azóta próbál erre figyelni.
2020. dec. 12. 00:40
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg neki, hogyha nem bír egy üzenetet írni, akkor le lesz némítva...
2020. dec. 12. 01:24
 20/25 A kérdező kommentje:
Utolsó! Megmondtam neki, erre jött a válasz, hogy nem ír többet akkor.
2020. dec. 12. 01:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!