Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem idegesítő számotokra, ha a párotok Facebookon képtelen leírni egy üzenetben mindent, hanem külön-külön írja mondatonként vagy szavanként?
Telefont lehalkítani nem lehet nekem, mert fontos hívásokat szoktam várni, és a Messengert sem szabad. Így baromi idegesítő, hogy miatta pittyog a mobil össze-vissza. Már szóltam neki, azt mondta hogy akkor többet nem ír, és elköszönt. Mindenki más képes egy komplett üzenetben mindent megfogalmazni.
Mi a véleményetek?
Csak külön azt a beszélgetést is le tudod némítani, nem kell az egész messengert. Bemész a beszélgetésbe, jobb felső sarokban i betű, ott lesz, hogy "némítás". És kész, meg van oldva a hihetetlen probléma.
Egyébként engem nem zavar, én is így írok. Engem inkább azok idegesítenek, akik kisregényeket írnak, látom hogy írja, írja és még mindig írja...
Részletekben küldve sokkal előbeszéd-szerűbb
Nem kaptam még emiatt negatív kritikát, és engem sem zavar. Ha hosszabb mondandóm van, leírom persze egyben. De azt simán elkuldom külön, hogy:
Szia
Hogy telik a napod?
Vagy részemről a válasz egy ilyenre:
Szia
Minden okés, köszi
Délután találkozunk?
Ez nyilván csak egy példa volt. De ezeket én sem egyben küldöm, hanem külön... Bár lehet, hogy más generációhoz tartozunk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!