Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem idegesítő számotokra, ha a párotok Facebookon képtelen leírni egy üzenetben mindent, hanem külön-külön írja mondatonként vagy szavanként?
Telefont lehalkítani nem lehet nekem, mert fontos hívásokat szoktam várni, és a Messengert sem szabad. Így baromi idegesítő, hogy miatta pittyog a mobil össze-vissza. Már szóltam neki, azt mondta hogy akkor többet nem ír, és elköszönt. Mindenki más képes egy komplett üzenetben mindent megfogalmazni.
Mi a véleményetek?
"Ha csak őt némítom le, ugyebár nem biztos hogy egyből látom, ha ír. És nála elvárás, hogy általában rögtön válaszoljak.. Ebből is elegem van már. A fiú én vagyok egyébként. Akkor jönnek ráadásul az üzenet bombák, amikor pont olyan helyen vagyok (lépcsőház, társaság, stb..)"
Pontosan így van nálunk is! Csak annyi, hogy én vagyok a lány :))
Ha nem tudsz rögtön válaszolni neki, akkor írd meg hogy pillanat, vagy ne olvasd el. Nálunk az robbantja ki a durcit, ha elolvasom, és nem válaszolok ... megkért, hogy ne olvassam el, ha nem tudok rögtöm válaszolni :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!