Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak van egy idegesítő szokása, hogy ha telefonálunk, az utolsó pillanatban mond valamit, aztán rám csapja a telefont. Hogy tudnám erről leszoktatni?
Figyelt kérdés
Pl.:
Én: Szeretlek, szia!
Ő: Csütörtökön moziba megyek. Szia! Puff, már le is tette.
Másik példa:
Én: Hamarosan találkozunk, már alig várom!
Ő: Én is! Na szia!
Én: Szia!
Ő: Amúgy elegem van, ma megint panaszkodott a Julcsi. Na szia!
2019. dec. 16. 23:30
1/7 anonim válasza:
Csapd rá te előbb a telefont! Majd kiderül ő mit szól hozzá.
2/7 anonim válasza:
Ez egy pua trukk! Egy fiubaratom meselte,h mond vmit ,mielott elbucsuznak,h a no sokszor gondoljon ra,ragodjon rajta,minek mondta!!!!
3/7 anonim válasza:
Amint kimondja a "szia" szót,tedd le. Ha pedig egyszerűen megsértődik,vond kérdőre,hogy miért nem a beszélgetés közben tisztázta ezt.
4/7 anonim válasza:
Nem akarja, hogy az utolsó mondatára reagálj, esetleg ellenkezz vele.
5/7 anonim válasza:
Régebben voltak illemtani könyvek, nem tudom hátha ma is van.
A hívást a kezdeményező fejezi be, vegyél neki ilyet.
Sok ember az elköszönés után kezdene újabb témákban, az is idegesítő. Ez valami buta manipuláció, de nem értem benne a logikát, még azt se, hogy a párkapcsolatban mi a helye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!