Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan kezelitek a párotok idegesítő szokásait?
Olyanra gondolok, hogy pl megígéri, hogy átjön, várjátok, felhívjátok, hogy mizu, majd akkor szól, hogy fáradt, úgyhogy mégse jön. Vagy meghívjátok egy baráti társaságba, megígéri, találkozol a barátaiddal, majd utána szól, hogy mégse jön. Képes belemerülni a saját dolgaiba, megfeledkezve rólatok. Képes arra, hogy órákig nem válaszol az üzeneteitekre.
Nem sokszor van ilyen, kb kéthetente egyszer, de akkor nem tudjátok normálisan lereagálni a dolgot. Ő viszont azt hiszi, hogy túlreagáljátok.
2 éve együtt.
Mindig próbàljuk megbeszélni. Több ,kevesebb sikerrel.
Az én pàrom mindig,mindenhonnan késik.
Akkor is ha 4 órával elöbb kezd el készülődni. Ja és férfi! 😂
Én hajat mosok,fürdök, hajat göndörítek sminkelek, ő ez alatt eljut odaáig a kèszülődésben hogy leveszi az egyik zoknijàt.
Borzalmas tud lenni.
Írja hogy 10 perc és itt van nàlam. Nahàt 1 óra múlva sincs semmi hír róla.😂
De nem tudja megmondani hogy mit csinàlt ez idő alatt. Àltalàban minden kis szarral elhúzza az időt, utàna meg szàguldozunk a moziba hogy odaérjünk.
VISZONT, így szeretem!!!! 😊
Mind
Nekem a kedvencem az 1-kor elindulok es 3-kor ír, hogy mászik le a buszhoz(1,5h-ra lakunk egymástól)
Ezt pedig rendszeresen eljátszotta.
Mindig szóltam érte, de nem változott semmit. Aztán hírtelen magától eltudott indulni az utóbbi időben
A kérdésem arra irányult, hogy ti mit csináltok a párotok idegesítő szokásaival. Nem arra voltam kíváncsi, hogy szerinted mennyire vagyok fontos a páromnak vagy sem.
Ha nem tudsz a kérdésre válaszolni, inkább ne is írj. :)
Tisztában vagyok vele, hogy itt gyakorin kb mindenki minden miatt szakítani akar a párjával. Tisztelet a kivételnek.
A többi válaszolónak köszönöm a normális választ.
Ez nem egy szokás.
Akkor is lesz.rja a fejed, ha ez neked nem tetszik, mert ha nem így lenne, akkor úgy cselekedne, ahogy megígéri, amire számítasz és ami illik. Tetszik nem tetszik, tesz a fejedre és az érzéseidre.
Hogy a kérdésre is válaszoljak, az idegesítő szokásokat megemlítem, elmondom neki miért is zavar és miért nem tartom úgy praktikusnak és megkérem, hogy hacsak neki nem elvi kérdés, a kedvemért legyen kedves amúgy csinálni. Aztán amíg rááll a keze és megszokja, addig többször türelmesen emlékeztetem, hogy legyen szíves úgy csinálni. Pl a WC ülőke le-fel hajtása.
Az hogy megbízhatatlan, nem szokás, hanem tulajdonság.
Remélheted, hogy megváltozik, vagy tűrheted életed hátralévő részében, pedig falra mászol tőle, vagy szakítasz, ahogy a gyakorin mindenki csinűálja.
Akkor nyilván az összes hozzászólónak tesz a fejére a párja igaz?
Mert szerinted csak az szerethet, aki tökéletes és mindig megfelel az igényeidnek. A wc ülőke lehajtásról nem is beszélve, hisz aki ezen fennakad, annak kb sose jó semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!