Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan kezelitek a párotok idegesítő szokásait?
Olyanra gondolok, hogy pl megígéri, hogy átjön, várjátok, felhívjátok, hogy mizu, majd akkor szól, hogy fáradt, úgyhogy mégse jön. Vagy meghívjátok egy baráti társaságba, megígéri, találkozol a barátaiddal, majd utána szól, hogy mégse jön. Képes belemerülni a saját dolgaiba, megfeledkezve rólatok. Képes arra, hogy órákig nem válaszol az üzeneteitekre.
Nem sokszor van ilyen, kb kéthetente egyszer, de akkor nem tudjátok normálisan lereagálni a dolgot. Ő viszont azt hiszi, hogy túlreagáljátok.
2 éve együtt.
Nem tudom, feltűnt-e, de a hozzászólók közül 2nek a párja PONTATLAN. Tehát odaér. Megígéri,megy is, csak picit később. A tied megígéri, aztán tesz rá, neked kell hívogatni, hogy egyáltalán megmondja, hogy nem megy.
De áltasd csak magad.
na most itt gyakorin mindenki kb a legaprobb dolog miatt is szakitana de aztán örül ha a kutya megpiszkálja bottal :D
beszéljétek meg! hogy fejezze be mert nagyon megbizhtatlan nagyon rossz amit csinál ezzel csak saját magát minősiti le! helyesírásra meg nem adok mert gyakorin vagyok!
ha kell akkor zsarold meg hogy oké nem változol de akko én is csinálok ezt meg azt vagy nem kapsz szexet stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!