Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem idegesítő, hogy mindent nehéznek talál a barátom?
Ő lesz az a férj, akk hazamegy a munkából és letojja a gyerekeket, mett ő már dolgozott, megtette a magáét. És várja a vacsit és a gyerekhez nem kel fel, de nappal sem látja el. Mert ő dolgozik...
Ne legyen igazam, de én nem bírnám ezt.
Na ez a lusta, nem dolgozós férfi prototípusa.
Nettó 500 alatt egy munkát se fog elvállalni, mert ő megérdemli azt a pénzt. Ez csak azért ciki, mert így kb. 0 jövőt lehet tervezni.
MOST rúgd ki!
Tipikus farokverő, NAGY DIPLOMÁS, senki naplopó.
Szerintem ez a fajta viselkedés családi minta lehet, mindamellett rettentő idegesítő. Nem jósolok nektek nagy jövőt együtt. Szerintem te is tudod, hogy mi a teendő.
A Kresszről meg annyit, hogy lány vagyok, nem tipikus műszaki beállítottságú, de elsőre sikerült. A műszaki részeket apával végigbeszéltük előtte. A dolog titka, hogy munka után minden este ezzel szórakoztam pár órát. Azaz le kell tenni az ember fenekét és tanulni, dolgozni rajta.
Tényleg ennyire szerencsétlenek lennének a férfiak?
18 éves lány vagyok, a végzős évemben végig dolgoztam suli mellett, de közben a gyakorlatot is tisztességesen végigcsináltam, és a vizsgáim előtt kezdtem bele a kresszbe. Simán levizsgáztam és a kreszben sincs semmi nehéz, abból most fogok vizsgázni úgy hogy közben már másik OKJ-s vizsgára tanulok, de ugyanúgy meg van a munkahelyem is.
Szerintem ha ennyit nehéznek tart amennyit leírtál akkor sok jövője nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!