Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, nektek is sokat hisztizik a barátnőtök ha megvan neki? Hogy kezelitek olyankor?
#2. A "nyugodj meg, attól majd megnyugszol" is jó ilyenkor ?
32/f
Miként írom hogy nem mindenkinek könnyű az a "pár" nap.Nekem is minden menstruacional akkora fajdalmaim vannak hogy rosszabb mint a szülés.És tényleg,szultem már 2x,de nem fájt annyira.Lázas leszek,hányok,szedulok és a szűnni nem akaró fájdalom.Vehetek rá akármilyen gyógyszert nem használ.Lány koromban azt mondták ha szulok jobb lesz...hát nem lett jobb.
5
Legalább nem xsak én vagyok vele így :( napokig Hányas és sok vér veszteség
Ez nem csak
Hiszti hanem van akinek ennyire durva tünetei vannak!!
" ki is rúgták mindenhonnan, a havi 1 heti hiányzása miatt"
mondjuk ez nem a nőt minősíti hanem a munkahelyet. férfiként remélem, hogy eljön az az idő amikor egy ilyen kirúgásért súlyos milliókra be lehet perelni egy céget. (amelyik cégek mellesleg folyton női egyenjogúsággal, stb képmutatással villognak a PR kampányokban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!