Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megtartottátok azokat a dolgokat, amiket még az exetektől kaptatok?
A dolgok nagy részét bár nem dobtam ki, de nem használom. Azonban egy nyakláncot, egy plüssöt és egy parfümöt magammal vittem koliba.
Nem a volt barátom miatt, hanem a tárgyaknak személyes értéke van számomra ( a medál a kedvenc bandám jele, a plüss a kedvenc rajzfilmfigurám, a parfümre pedig évekig vágytam, nincs szívem megszabadulni tőle).
A mostani barátom is megtartott dolgokat, amiket a volt barátnőitől kapott. Mondta, hogy van pár ilyen pólója - minek selejtezze le, teljesen jók. Meg is értem.
Meg a közös képeiket sem törölte (kivétel a túl intimeket), a legtöbb korábbi barátnőjével barátilag jóban van.
Más is megtartsa az exétől kapott cuccokat?
Kort, nemet és okot is kérek
Köszönöm
Én megtartottam őket...
Az ok, pedig az, h semmit se szeretek kidobni, lehet, hogy még szükség lesz rájuk...
18/F
Megtartsuk? Megtartjuk, igen.
29/N
Köszi mindenkinek
Bocsi, siettem, ezer felé jár az agyam. Köszönöm a javítást. :)
*Megtartjuk
Nem. Semmiképp, ha nem akarnék semmit sem. Kivéve ha még mindig jelentene valamit, emellett lehet fontosabb vagy már neki, mint az exe, de ő a múltja része, ezt jó elfogadni, ettől még szerethet téged.
22N
miért ne tartanánk meg?
néha jó rájuk nézni és emlékezni, mosolyogni. Mikor adta, szertettel adta. Erre én spec mindig szívesen emlékszem.
30+n
Én megtartottam mindent.
Még nem igazán volt időm összepakolni itthon, mert nem sokat vagyok itthon. De nem fogok semmit sem kidobni, majd max egy dobozba elrakom a cuccokat, amiket tőle kaptam. A fényképeket a laptopon egy albumba raktam.
Később szép elmékek lehetnek ezek :) Nem akarom a nosztalgiázásomat vele csökkenteni.
Az életem része marad, ha kidobom a tárgyakat, ha nem.
19L
De hordjátok/használjátok is, vagy csak el van téve emlékbe?
A nyaklánc szuper dekorációs elem lenne, de nem merem kirakni...
én nem tartom meg, nekem ránézni is fáj. minden egy leragasztott cipős dobozban van a szekrény tetején.
persze ez attól is függ, hogy mennyire kötődünk a tárgyakhoz.. én eléggé, ezért raktam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!