Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti megtartottátok azokat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megtartottátok azokat a dolgokat, amiket még az exetektől kaptatok?

Figyelt kérdés

A dolgok nagy részét bár nem dobtam ki, de nem használom. Azonban egy nyakláncot, egy plüssöt és egy parfümöt magammal vittem koliba.

Nem a volt barátom miatt, hanem a tárgyaknak személyes értéke van számomra ( a medál a kedvenc bandám jele, a plüss a kedvenc rajzfilmfigurám, a parfümre pedig évekig vágytam, nincs szívem megszabadulni tőle).

A mostani barátom is megtartott dolgokat, amiket a volt barátnőitől kapott. Mondta, hogy van pár ilyen pólója - minek selejtezze le, teljesen jók. Meg is értem.

Meg a közös képeiket sem törölte (kivétel a túl intimeket), a legtöbb korábbi barátnőjével barátilag jóban van.

Más is megtartsa az exétől kapott cuccokat?

Kort, nemet és okot is kérek

Köszönöm

2014. jan. 12. 20:51
1 2
 11/17 Költőnő? ***** válasza:

egy darabig nem hordtam

most egy ideje újra

2014. jan. 12. 21:46
 12/17 anonim ***** válasza:
Én simán hordom/használom is ha olyan. Két kedvenc fülbevalóm származik az exeimtől, nem fogom azért hanyagolni őket mert már nem vagyok együtt az ajándékozóikkal:) Nem azért hordom, mert óóóm Petikétől kaptam, hanem mert tetszik. Azt meg még egyik pasim sem kérdezte meg egyetlen cuccomról sem, hogy ugyan már ezt kitől kaptam. Mondogatni meg nem kell. A pasimnak kint van a falon egy képe, amit az exe festett, de hogy őszinte legyek nem igazán zavar. Annak idején fontosak voltak egymásnak, megajándékozták egymást, hogy jönnék én ahhoz, hogy megfosszam a szép emlékeitől. Inkább adok neki újakat, szebbeket, amik már hozzám kötik;) Ennyi:)
2014. jan. 12. 21:50
 13/17 anonim ***** válasza:
Én visszaküldtem neki mindent egy dobozba... F
2014. jan. 12. 22:37
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem szoktam kidobni ilyesmit. De nincsenek szem előtt, kivéve egy dolgot. Ez egy nyaklánc,mind a mai napig hordom pedig már több mint 1 éve vége lett. Amikor ránézek nem az jut eszembe hogy milyen durva szakítás volt(mert az volt), hanem az az 1 felejthetetlen év amit vele töltöttem. Soha nem voltam még olyan boldog mint akkor.

Most úgy nézhet ki a dolog, hogy még mindig utána sóvárgok de nem :D A világ összes pénzéért sem jönnék össze vele mert.. mert nem és kész. Viszont arra emlékeztet, hogy ha egyszer már sikerült megtalálnom a boldogságomat máskor is sikerülni fog :)

(szerencsére egy ezüst lánc, egy kulcs medállal szóval könnyen kimagyarázható egy másik leányzónál. Ballagás ajándék jogcímen fut mindenkinél :D Azért nem mondom el semelyik lánynak az igazságot mert tudom hogy úgysem hinnék el hogy az égvilágon semmiféle érzelmeim nincsenek a lányhoz, úgysem hinnék el pedig így van. Szóval megkönnyítem az életet mindkettőnknek :) )

2014. jan. 12. 23:38
 15/17 anonim ***** válasza:
Szakítás utáni második napon mindent kihajítottam. Jól tettem, hogy megszabadultam a béklyóktól, sokkal könnyebb lett utána. 30/F
2014. jan. 12. 23:41
 16/17 anonim ***** válasza:
én egy rakásba összeszedtem az egészet és felgyújtottam. miközben égett a tűzrakás odavittem egy széket és néztem ahogy ég, közben kortyolgattam a whiskeyt, és azon agyaltam, hogy végre megszabadultam tőled te mocskos hazug ...!
2014. jan. 13. 00:13
 17/17 anonim ***** válasza:
#16: Ez kreatívabb, élvezetesebb. :)
2014. jan. 13. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!