Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után ti hordtátok azokat a dolgokat amiket az exetektől kaptatok?
pl ruha vagy ékszer.
én kaptam tőle egy ezüst karkötőt, nagyon tetszett, de mióta szítottunk nem bírom felvenni.
tesóm kapott egy kis karkötőt vagy mit, vissza akarta adni, de nem vette el a csávó. Utána beadta a zaciba :D
Add be te i, vagy add oda valakinek.
igen, én pl kaptam több táskát is tőle, amiket a mai napig is használok
kb 2,5 éve szakítottunk, ma már ezek a dolgok számomra nem bírnak eszmei értékkel, csak a használati tárgyat látom bennük
Ékszert nem kaptam tőle, max olyan dolgokat, amit pl asztalra ehet kirakni. Azokat egy dobozba raktam. és ment a szekrény mélyére.
De kaptam tőle csomó pólót, inget, tök jó cuccokat. Na azokat hülye lennék nem használni többé:D Nincs kiírva rá, hogy kitől van, és ahogy valaki itt írta, már eszmei értéke sincsen. Csak egy jó kis ruha:)
Ki nem dobnám,mert mindegyik egy emlék.(polcra kirakható csecse-becsék,ékszer,fényképek(ez utóbbi el van rakva egy dobozba a szekrény tetejére)...
Jó pár év múlva van mire visszaemlékezni.
Én hordom azt a gyűrűt amit a legelső páromtól kaptam már 8éve szakítottunk,nincs eszmei értéke számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!