Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az, hogy megtartottam a fotókat? Hogy engeszteljem ki?
Volt egy rövidebb időszak, amikor távkapcsolatban voltam a barátnőmmel. Ő ekkoriban küldött nekem bizonyos fotókat. Tudott róla, hogy kinyomtattam őket. Amikor összeköltöztünk, akkor megkért, hogy töröljem a képeket, megtettem. Viszont a kinyomtatott képek megmaradtak a fiókom alján egy borítékban. Nem mondta, hogy szabaduljak meg ezektől, meg ki is ment a fejemből, hogy léteznek a képek fizikai formában is, többnyire amúgy is a gépemen néztem őket, meg videochateltünk is elég sokat és ja, nem volt okom a kinyomtatott képeket nézegetni.
Szóval ő megtalálta ezeket a képeket a fiók alján. Nem kutakodott, nem is lett volna mit, mert nem rejtegettem, én kértem meg, hogy keressen valamit az íróasztal fiókjába, és így került elő.
Nagyon rosszul esett neki, hogy a tudta nélkül megtartottam a képeket, és most elárulva érzi magát, meg csalódott.
Kb. 2 éve történt és ott posadt a fiókban. Bakker az élet megy, néha még azt is elfelejti az ember, hogy mit vacsorázott előző este, vagy kéne következő nap baratokk talizni és ha nem ír, hogy jössz-e nem is mész.
Azért nem kéne a kérdezőt kifeszíteni, hogy emberből van.
Te robot vagy #30?
Egyébként meg ez a helyzet nem állna fönn ha a lány nem küldött volna fotókat!!!
Én nem tudom, hogy miért a kérdező az ördög amikor bakker ő simán küldött képeket.
#29 Nem arról van szó, hogy nem bízik bennem, szerintem ez "csak" egy trauma.
#30 Hónapok után nem emlékeztem azokra a kinyomtatott fotókra, amiket nem nézegettem, ez volt akkor, amikor a törlést kérte. Na és azóta telt el még két év.
Én megértem a barátnődet, hogy csalódott. Küldött neked intim fotókat, mert a kedvedben akart járni és lehet dolgozik benne némi megfelelési kényszer is, főleg, ha azt nézzük, hogy a múltban erre már ráfázott.
Amikor összeköltöztetek, akkor már nem tartotta indokoltnak, hogy ilyen fotók létezzenek róla és megkért, hogy semmisítsd meg őket. Valószínűleg így nagyobb biztonságban érezhette magát, hogy már semmiképp nem kerülhetnek "rossz" kezekbe, meg már megbízott benned annyira, hogy nem érezte szükségét az ilyen trükköknek, hogy a kedvedben járjon.
Erre most évekkel később azzal szembesül, hogy te - bár azt állítod, simán csak elfelejtkeztél róla, ami nekem azért furcsa, mert elmondásod szerint egy időben állandó dekoráció volt az asztalodon... - megtartottad a képeket fizikai formában. Szerintem azt gondolhatja, hogy mégiscsak kijátszottad és a biztonság kedvért megtartottál pár adu ászt nehezebb időkre.
#35 Nem szoktam az asztalom dekorációjára emlékezni. Sokszor cserélődtek már ott a képek, és egyéb dolgok. Max másfél hónapig lehetett ott bármilyen intim fotó, amikor a tesóm hozzám költözött, minden olyat levettem. Ezután elraktam, hogy majd visszateszem, ha megint egyedül élek, mert úgy gondoltam, hogy a tesóm hamarabb költözik el, mint hogy a barátnőm költözik hozzám, csak ez nem így történt. A tesóm akkor költözött el nagyjából, amikor a barátnőm odaköltözött.
Nem az összes kép volt kinyomtatva, csak pár "ízlésesebb", konkrétan 15. Olyanok, amin a melle látszódik, vagy a feneke tangában, meg ilyen áttetsző, szexi fehérneműsek. Nem a nagyon szexuális képek.
A szakításos felvetésekre reagálva:
Nem szeretnék szakítani, szeretem ezt a lányt. Nem gondolnám, hogy az szakító ok lenne egy több, mint három éves kapcsolatban, hogy a ma talált fotók miatt még zaklatott, miközben van korábbról traumája olyannal, hogy valaki visszaélt az intim fotóival. Tudom, hogy fél attól, hogy megint megtörténhet vele ilyesmi, valószínűleg nem ellenem szólt az, hogy kiakadt, inkább ijedtségnek tudnám be.
Megkért, hogy töröld a képeket. Erre megtartottál párat fizikális formában. "Miért baj, hogy megtartottam a fotókat?" El se tudom képzelni.
Aztán jössz traumákkal. Nem értem miért tetted fel a kérdést, ha már megvan a válaszod.
Az én pasim 6 év után az egyik alkalommal azt mondta(pitiáner vita közben), hogy majd kiteszi az olyan képeimet a netre, de ne aggódjak, a fejem nem lesz rajta…folytatta.: vagy ,de gáz vagy, annyian megismernének még úgy is?!?!
Soha nem gondoltam volna, hogy egy vita alkalmával ilyet vág oda hozzám. Nem gondoltam azt sem, hogy megtenné ezt, hogy kitesz bármit is, de ezt mondani????!!!
Köpni nyelni nem tudtam, és tudtam azt is, hogy “csak” bántani akar mert a vitában azt hitte mindig is, hogy nyertes-vesztes kell, hogy legyen… Szóval azóta nem álltam vele szóba…2 hónapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!