Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az, hogy megtartottam a fotókat? Hogy engeszteljem ki?
Volt egy rövidebb időszak, amikor távkapcsolatban voltam a barátnőmmel. Ő ekkoriban küldött nekem bizonyos fotókat. Tudott róla, hogy kinyomtattam őket. Amikor összeköltöztünk, akkor megkért, hogy töröljem a képeket, megtettem. Viszont a kinyomtatott képek megmaradtak a fiókom alján egy borítékban. Nem mondta, hogy szabaduljak meg ezektől, meg ki is ment a fejemből, hogy léteznek a képek fizikai formában is, többnyire amúgy is a gépemen néztem őket, meg videochateltünk is elég sokat és ja, nem volt okom a kinyomtatott képeket nézegetni.
Szóval ő megtalálta ezeket a képeket a fiók alján. Nem kutakodott, nem is lett volna mit, mert nem rejtegettem, én kértem meg, hogy keressen valamit az íróasztal fiókjába, és így került elő.
Nagyon rosszul esett neki, hogy a tudta nélkül megtartottam a képeket, és most elárulva érzi magát, meg csalódott.
"Olyan, mintha ennyi idő után is azon aggódna, hogy visszaélnék a képeivel, és ez nem tűnik racionálisnak, és nem is esik jól."
Egyetértek, hogy nem racionális (egyrészt intim képeket csinálni manapság szokványos dolognak mondható, másrészt aki illetékteleneknek intim fotót akar küldözgetni valakiről, az a mai technológiai eszközökkel még akkor is megteheti, ha csak egy sima portréfotója van az illetőről). De ne vedd magadra, ő valószínűleg ilyen téren nem tud megbízni senkiben, egyszerűen nem akar magáról intim képeket és kész, sem gépen, sem nyomtatva.
"Olyan, mintha ennyi idő után is azon aggódna, hogy visszaélnék a képeivel, és ez nem tűnik racionálisnak, és nem is esik jól."
Csakhogy a bizalom ott el van játszva, hogy kiskaput keresve a nyomtatott fotókat megtartottad.
#7 Mondtam neki. Azt elhiszi, hogy elfelejtettem azóta, de nem biztos abban, hogy akkor amikor szólt, akkor már elfelejtettem azt, hogy voltak kinyomtatott képek. Odaadtam neki, hogy csináljon vele, amit akar.
#8 Nem kerestem kiskaput. Az első pár "adag" képet kinyomtattam, de végül kb soha ne nézegettem abban a formában, elraktam a fiókba. El is felejtettem, hogy azok még megvannak. Amikor kérte a törlést, nem hívta fel a nyomtatott képekre figyelmet, én meg már tökre nem emlékeztem rá.
Ha direkt lett volna, akkor csak jobban elrejteném, nem még megkérem, hogy túrja már át a rejtekhelyet. :D Mondjuk nem tudom minek kéne nekem a sok fotó, titokban, amikor mostmár láthatom élőben is minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!