Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mennyire gáz ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire gáz ez?

Figyelt kérdés

Régóta nincsenek barátnőim, mert a fiúkkal jobban megtalálom a közös hangot. Mostanában több emberrel is beszéltem erről és nem helyeslik, hogy miközben van barátom, más srácokkal is beszélek barátilag, illetve időnként találkozunk is (pl. elmegyünk ketten iszogatni). Szerintetek tényleg gáz ez így, amit csinálok?

27/L

2023. dec. 31. 09:18
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
17%

Ha az adott srácnak is van barátnője akkor szerintem nem probléma, de egyedülállóakkal már azért furcsának találnám.

36/F

2023. dec. 31. 09:22
 2/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha a te párodat ez nem zavarja, akkor csináld nyugodtan. Engem személy szerint nagyon zavarna, ha a párom kettesben találkozgatna ellenkező neműekkel. Nem sokáig lenne a párom.
2023. dec. 31. 09:27
 3/33 anonim ***** válasza:
71%
1-essel értek egyet. 2esben egy másik férfival iszogatni.. Ha ezt bárki kimondja magában, szerintem felkondul a vészcsengő.
2023. dec. 31. 09:27
 4/33 anonim ***** válasza:
70%

Ez nálam sem férne bele. A volt barátnőmmel részben emiatt is szakítottunk.

26F

2023. dec. 31. 09:29
 5/33 anonim ***** válasza:
69%

Nem gáz. Azzal és akkor bárátkozol, akivel csak akarsz.

Senkinek semmi köze hozzá!

2023. dec. 31. 09:36
 6/33 anonim ***** válasza:
28%

Szerintem gáz, ilyesmire szokták mondani, hogy addig jár a korsó a kútra... Valamelyik félben fel fog merülni több. Férfiak nem szoktak csak úgy nőkkel iszogatni menni, csak ha céljuk a kapcsolat. Máskülönben nem látják ezeknek értelmét. Tehát akikkel találkozol, nagy valószínüséggel szeretnének tőled valamit.

Feltételezem, hogy nem jó a mostani kapcsolatod. Ha az lenne, akkor igényed sem lenne pont ilyen dolgokra. Itt alapvetően nem a társaságigény a probléma, hanem a kettesben.

2023. dec. 31. 09:37
 7/33 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem ellenkezőleg. Egy kapcsolat a bizalomra épül, ha ilyen dolgok miatt már az megtörik akkor kár erőltetni. Egyébként meg, ha meg akar csalni az illető akkor nem azt fogja mondani, hogy a fiú barátjával megy iszogatni, hanem szimplán "a barátnőmnél leszek" és megcsal úgy, hogy fogalmad sincs róla.

A fent említett dolog mindaddig nem baj szerintem, még valamelyik fél titkon nem akar a másiktól többet, mint haverság. (Jelen esetben nyilván az, akinek nincs párja.)

2023. dec. 31. 09:50
 8/33 anonim ***** válasza:
29%

#7 hallod krumpli neked teréz anya volt a jeled óvodába? Azért húzzák fel az értékelésed állandóan mert állandóan ilyen megfelelési kényszer van rajtad, az összes kérdezőt leveszed szájjal.

Néha elég lenne csak a fájó igazságot fejtegetni. Mint itt is jelen esetben. Egy szingli pasi soha a büdös életben nem fog csak barátként tekinteni egy csajra még ha van valakije akkor se, csak egy olyan lányra akivel szeret lenni de nem dughatja meg mert foglalt.

Olyan naivak az emberek mint a pitsa :D

2023. dec. 31. 09:59
 9/33 anonim ***** válasza:
86%
Én se értek ezzel egyet. Na jó olykor belefér kettesben, de állandóan sehogyse. A pároddal kéne inkább kettesben lenni, vagy baráti társasággal együtt és nem kettesben. Az a barát valószínűleg többet szeretne idővel vagy már ott tart különösen ha nem jó állapotban van és te támogatod. Nem helyes, hogy négyszemközt találkoztok.
2023. dec. 31. 10:12
 10/33 anonim ***** válasza:
Ha nem kell elköteleződés, akkor nem gáz.
2023. dec. 31. 10:12
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!