Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gáz ez?
Régóta nincsenek barátnőim, mert a fiúkkal jobban megtalálom a közös hangot. Mostanában több emberrel is beszéltem erről és nem helyeslik, hogy miközben van barátom, más srácokkal is beszélek barátilag, illetve időnként találkozunk is (pl. elmegyünk ketten iszogatni). Szerintetek tényleg gáz ez így, amit csinálok?
27/L
Ráadásul nem egy barátról van szó, többes számban írt! Nem igaz, hogy az egyik közülük nem szeretne többet. Aki elveti ennek a lehetőségét az naiv.
Nem kell, hogy ráugorjon, elég, hogy simogatja az arcát, kezét. A pia már nem jó, az ember elengedi magát vele, kreálhat sok mindent. Ne mondja nekem senki, hogy nem.
De ez nem feltétlen tudat alatti párkeresés, tényleg van, aki szimplán jobban kijön srácokkal, én is hamarabb meg szoktam velük találni a közös hangot, ettől függetlenül vannak nagyon jó lánybarátaim is, de ritkább, hogy egy lányról azt gondolom, hogy de jó vele, milyen vicces és jókat témázunk. Nagyon sok az olyan lány, akivel csak ilyen lapos beszélgetéseket lehet folytatni. Kolléganők privát beszélgetéseit néha mikor hallom, olyan, mintha az Asszonysutyorgó kommentszekcióját olvasgatnám. Ők egy régi összeszokott társaság, barátnő viszony van köztük, de alig hallok olyan beszélgetéseket tőlük, amitől nem akarnék eret vágni, a beszélgetések 80%-a panaszkodás arról, hogy kinek milyen elviselhetetlen a pasija otthon, vagy kinek szarabb, unalmasabb az élete épp, stb. (Kollégaként jól kijövünk, ettől függetlenül, de eszembe nem jutna, hogy velük üljek be egy kávéra/italra valahova.)
Srácokkal meg nem akarok mindenképp szexelni, attól még, mert jó fej, meg esetleg jól is néz ki, ha igen, az az otthoni hiányosságok miatt van. Ha minden rendben otthon, akkor minek keresnék mást?
Honnan tudod, hogy minden rendben van pontosan? Nem tudod főleg ha a másik inkább hallgat.
Nem az a probléma még mindig, hogy a fiúkkal jön ki jól.
Ez nem is korlátozás lenne, mert a kérdező maga dönti majd el, hogy minimálisra fogja/lenulláza a kettesben eltöltött időket, vagy se.
Egyébként lehet rendben a kapcsolat, de nem lehet folyamatosan. Vannak hullámvölgyek és ha pl. A kérdező a barátnak panaszkodik, nem tudja megbeszélni a párjával, vagy nincs értelme akkor abból adódhat még nagyobb probléma. Nem alap, hogy megcsalás legyen a végeredmény, az sem, hogy fizikailag gondoljunk rá.
A barát kitart mellette szakítás után is, de hogyha a kapcsolatai legalább részben azért mennek tönkre a jövőben, vagy mentek múlt időben, mint pl. hogy ő a barátokkal beszélte ki a gondjait, tudtak jó pár dologról, vagy nem nézték jó szemmel a barátságokat akkor megvan a ludas.
Az a baj, hogy nem jegyezte meg a kérdező, hogy a párja mit szól az egészhez, hogyan is viszonyul hozzá, a kérdező fordított esetben hogyan reagálna.
Nekem főleg a piálás nem tetszene és az állandó kettesben való verzió. Néha egy kv mellett, pizzériában egyáltalán nem zavarna.
#21:
Az egyik többet szeretne, de nekem nem jön be se külsőre, se a személyisége. Ezt közöltem is vele. Csak jó vele szórakozni és ennyi.
Ez esetben viszont szerintem is gáz találkozni az illetővel. Meg mi az, hogy jó vele szórakozni, ha nem jön be a személyisége? Ha valakinek nem tetszik a személyisége azzal nem akarok szórakozni meg iszogatni.. Itt valami nem kerek.
Ha meg többet akar akkor valószínűleg ez nem változott és majd várható egy este amikor éppen esetleg többet iszol és elcsattan egy csók vagy bármi ilyesmi..
Na és mégis le vagyok pontozva.
Nem létezik hogy minimum egy barát nem szeretne többet! Ilyen nincs!
Kérdező döntsd el, hogy barátkozol-e vele tovább. Ha tényleg barátnak tartod akkor nem hagyod szenvedni úgymond még akkor se hogyha ő szeret mártírkodni. A személyisége ha tetszik akkor szimpatikus és ha gáz lenne a kapcsolatban történhet ez-az főleg bepiálva. Érzelmi szálat inkább meg sem említem, de az biztos, hogy se a pároddal, se a baráttal szemben nem fair viselkedés.
#25:
Nehéz ezt elmagyarázni, de nem tudnék úgy tekinteni rá, mint a barátomra..Komolytalan nagyon ahhoz. Jó vele szórakozni, de csak úgy mint egy haverral.
23 De ez megint olyan dolog, hogy itt sem kell egy fiúbarát, hogy probléma legyen a dologból. Ha nem tud a párjával beszélni a gondokról, abból akkor is baj lesz, ha nincsenek barátai, csak magában őrlődik, mert akkor is csak akkor tudja meg a másik fél, hogy mi van, amikor a csaj bejelenti a szakítást. Én nem beszéltem pl hullámvölgyekben senkinek arról, hogy bármi baj lenne, nem szeretem ezt a panaszkodást, hiába voltak barátok, a kapcsolatom ritkán volt téma bárkivel. A párommal tudtunk beszélgetni, más kérdés, hogy nem volt mindegyik problémára hatékony megoldásunk, szóval így is maradt olyan dolog, ami miatt végül szakítottunk, aztán a barátok voltak, akik csodálkoztak, mert ők hitték végig, hogy minden oké :D
Egyetlen egyszer panaszkodtam fiúhavernak életemben, őt kellett végül is leépítenem, mert eszem ágában nem volt szakítani amúgy, csak akkor ott jól esett rinyálni öt percet (nem is konkrétan neki panaszkodtam, csak puffogtam magamban előtte meg egy másik haver előtt), gondolom ezt vette jelnek az illető, pedig az még csak hullámvölgy se volt, csak valamin összevesztünk a párommal, ami miatt két napig durci volt köztünk.
Ha a másik többet akar, akkor ő nem barát, hanem vár a sorára.
Aki szerint nem létezhet férfi és nő közt barátság, az vagy önmaga olyan, hogy nem alkalmas rá, vagy nem látott még ellenpéldát. Én pl. exemmel vagyok jó barátságban, és egyikünk sem akarna még egyszer összejönni a másikkal. De anno is voltak fiú barátaim akár középsuliban, akár egyetem alatt, akikkel szintén nem akartunk egymástól semmit.
Ha pedig valakinek elég egy kis pia ahhoz, hogy már mehessen is a tapizás meg a csókolózás bárki mással, mert épp mosolyszünet van otthon, az mindent elmond a kapcsolatról. Annak már vége, csak még nem tűnt fel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!