Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mennyire gáz ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire gáz ez?

Figyelt kérdés

Régóta nincsenek barátnőim, mert a fiúkkal jobban megtalálom a közös hangot. Mostanában több emberrel is beszéltem erről és nem helyeslik, hogy miközben van barátom, más srácokkal is beszélek barátilag, illetve időnként találkozunk is (pl. elmegyünk ketten iszogatni). Szerintetek tényleg gáz ez így, amit csinálok?

27/L

2023. dec. 31. 09:18
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
60%
Ha 16 éves lennél akkor megérteném, de 27 évesen ennél már érettebbnek kellene lenni. Nagyon gyerekes vagy.
2023. dec. 31. 12:40
 32/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem válaszoltál, szóval családtag és lehet a párod ellenzi. El kellene dönteni, hogy a barátság ér többet főleg azzal, aki nem barátkozni akar vagy a párod.
2023. dec. 31. 12:45
 33/33 anonim ***** válasza:
52%

Én nem problémáznék ezen, aki meg akar csalni, az akkor is meg fog, ha hivatalosan nem találkozik ellenkező neműekkel kettesben.

Mondjuk eleve vannak lány barátaim, akikről nem mondanék le szívesen, szóval ez nekem még picit pozitívum is lenne.

2023. dec. 31. 13:57
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!