Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbánhatja még?

Figyelt kérdés
Páromnak a családja; szülei, testvérei, meg a hobbyja volt az első helyen. Egyre többet rinyáltam, hogy én szeretnék az első lenni és saját életet szeretnék vele. Erre az volt a válasz, hogy nem tetszik a stílusom, nem vagyok hozzáillő és elment a kedve az egésztől. Sírtam, könyörögtem, hogy változtatok, hetekig csak kedveskedtem neki, majd amikor felhoztam ismét a témát, hogy akkor merre tartunk, akkor azt mondta nem jött vissza a kedve és letiltott mindenhonnan.
ma 04:29
 1/10 A kérdező kommentje:
Közel 40 éves..
ma 04:30
 2/10 anonim ***** válasza:
84%

Mit akarsz egy ilyentől?

40 évesen nem változik.

ma 05:00
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Tehát meg akartad változtatni, ő nem akarta ezt, ezért elküldött. Te visszakönyörögted magad, majd újra elkezdted csesztetni, ő újra kiobott. Mégis mit bánna meg? Eddig sem voltál neki fontos, a csesztetések miatt meg már idegesíted. Miért futsz lyasvalaki után, aki nem akar téged?
ma 05:05
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

"l. Sírtam, könyörögtem, hogy változtatok, "

Nem neki kellett volna sírni meg változtatni és nem neked kellett volna őt kidobni ha nem teszi?

ma 05:37
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Sírni??? Konyorogni??? Egy férfinek? Nagyon sulyos onertekelesi gondjaid vannak... az ilyet ki kell dobni a p*csába
ma 05:57
 6/10 Noren1989 ***** válasza:
100%
Mit bànna meg? H most akkor nem kap puncit egy ideig?
ma 06:28
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Eddig se bánta hogy az anyjával él.
ma 07:33
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem a szülei és a hobbija voltak a fontosabbak! Te nem érdekelted őt egyáltalán, mert csak dugni kellettél neki egy ideig, utána már, hogy látta többet akarsz és sírsz megalázod magadat, követelőzöl megfogott és kidobott a francba!

Tanulj az esetből, és legyen több tartásod, mert így egy férfi sem fog tisztelni soha!

ma 07:59
 9/10 anonim ***** válasza:

Valóban,neki nem jelentettèl sokat valószínűleg,amit nyilván nehezen vett be a gyomrod...Így viszont most már kènytelen leszel ezt tènykènt elfogadni.

Sajnálom,de ebbe te többet láttál a kelleténél!Ezután muszáj lesz büszkébben és óvatosabban viszonyulnod màsokhoz,de nem azért,hogy megfogj valakit,hanem saját magad érdekében.

ma 09:39
 10/10 anonim ***** válasza:

Sirtál, könyörögtél...na itt cseszted el. Van egy pasi, akinek nem te vagy az első az életében, te pedig még neki állsz könyörögni, ezzel megalázva saját magad.

Könyörgés helyett, ki kellett volna tessékelni. Ez van. Végül téged dobtak. Remélem, hogy ez egy jó példa lesz minden hozzád hasonló instabil nőnek: soha ne alázkodjatok meg egy férfiért sem!

ma 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!