Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megbánhatja a kapcsolatunk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbánhatja a kapcsolatunk, ha kipróbáljuk hármasban?

Figyelt kérdés

Párommal 2 éve -mondhatom- komoly kapcsolatban vagyunk, együtt élünk már egy éve, tervezgetjük a jövőnket, szóval minden oké.

Egy ideje húzzuk egymás agyát azzal, hogy ki kellene egyszer próbálnunk, hogy milyen hármasban. A szabályokat lefektettük: olyan ember legyen, akit ismerünk, megbízható, és bejön mindkettőnknek.

Most úgy tűnik, itt a lehetőség: barátom egyik legjobb barátját "kis is választottuk", ideális jelölt, főleg, hogy 2 nap múlva elutazik egy másik országba dolgozni.A srác is benne lenne, és mi is.

Csak attól félünk, hogy esetleg megronthatja a kapcsolatunkat, "rákapunk" másokra. Szeretjük és kívánjuk egymást, de ez így izgalmas lenne.

(Később, ha lányban is felbukkan az ideális jelölt, fordítva is megjátszanánk, hogy ne legyen önzőség :-) )

Van esetleg valaki, aki kipróbálta így, tartós, jó kapcsolatban? Mi lett a vége? Egyszer jó volt és kielégítette a kíváncsiságotokat vagy gondok lettek belőle?

Mit tanácsoltok?

2010. márc. 14. 19:09
 1/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom számít-e: 24/L és 26/F
2010. márc. 14. 19:10
 2/8 anonim ***** válasza:
63%
hát figyelj,sztem megromolhat a kapcsolatotok.én magambol indulok ki,és én nem viselném el ha a barázomat egy másik csaj szopná,és te látnád mennyire élvezi mind2ö.tudom,hogy most pasi lesz a dologban,de ki tudja a párodbol mit hoz ki,ha látja hogy téged nyal a haverja,és mennyire élvezed. én semmi pénzért nem tenném,hiába besziltek meg,ez akkor derül ki,ha már benne vagytok,és mennyire esik sz@rul.én nem tenném. de ti tudjátok.
2010. márc. 14. 19:23
 3/8 StephanieXx ***** válasza:
Ha megvan a bizalom és az őszinteség,akkor nem:)
2010. márc. 14. 19:36
 4/8 anonim ***** válasza:
52%
Ha a harmadik egy jávorantilop akkor nem.
2010. márc. 14. 19:40
 5/8 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem ne tedd! Főleg ne a barátod legjobb barátjával!

Én is igy jártam, a volt barátom legjobb barátját választottuk, és nem lett szép vége!

Először is a két srácnak szinte nem is akart felállni egymás előtt,mert annyira gátlásosak voltak! Miután megtörtént, azt mondta a barátom, hogy nem ment neki igy, mert ők már olyanok mint a testvérek, és igy hülyén érezte magát a szituban.(Csak azt nem tudom, hogy akkor előtte miért gondolta úgy hogy menni fog???)

Nem is mentem el, pocsékan teljesitett mindkettő!

A barátom még hetekkel utána is mindig felhozta nekem, hogy: UGYE TE NEM AKARTAD???

És mindig csak szurkált emiatt, nem tudott rajta túllépni.

Végül szakitás lett a vége, mert nem tudta feldolgozni, hogy az ő kedvesét az ő legjobb barátja "szúrta".

Nem tesz jót a kapcsolatnak, hidd el!

Inkább valami ismeretlent szervezzetek be, de inkább azt sem. Tönkre teszi a kapcsolatot!

2010. márc. 14. 19:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Én olyan embert választanék a helyetekbe, aki kevésbé közelálló.
2010. márc. 14. 20:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Én ezt a hármas dolgot maximum akkor tartanám jó ötletnek, ha egy kapcsolat már nem működik olyan jól... Egy jó kapcsolatban egyszerűen nem tudom felfogni hogy működhet az, amikor a másik szeme előtt dugn@k meg... Dehát ti tudjátok mennyire vagytok "modernek"! :D
2010. márc. 14. 20:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Soha:) Én szét kapnám a csávót ha látnám hogy épp:) Nem megyek bele:)
2010. márc. 15. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!