Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbánhatja még ezt?

Figyelt kérdés

Nem volt egymásra időnk, más városban dolgozunk, más időbeosztással... Szakítottunk, barátok maradtunk...

Találkoztunk, nem bírtunk a vérünkkel... Azt hittem,h kicsit még szeret, mert érzelmes volt... Egy ideig ment köztünk ez a vmi..Nem csak szex, sms-ek, mailek, telefonok, érintések, pillantások...Éreztem,h új esélyt akarok adni a dolognak,mert hiányzik.De rájöttem,h ő csak szórakozik velem... Biztos csak a szex kell neki...Míg tudja, nekem kapcsolat.. Szakítottam megint. De már hiányzik. Erős leszek, de szeretném,ha látná, mit veszített, gyerekes dolog,ha megteremtem a szitut,h bulihelyzetben, csinosan lásson, és csorgassa a nyálát, ugye ?:)

2011. aug. 23. 09:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha szeretitek egymást járjatok, ha nem szeretitek

egymást akkor hagyjátok békén a másikat, mert csak megalázzátok egymást...

2011. aug. 23. 10:14
 2/3 A kérdező kommentje:

Én kötődöm hozzá érzelmileg, de azt hiszem,h ő nem...Különben nem tett volna velem ilyet...AZt mondta,h sohasem bántana, de pont ezt tette... Bántott, mert nem vett komolyan... Játszott velem...

Úgy érzem, megérdemli,h kicsit neki is fájjon... Lásson, kívánjon, és ne kaphassa meg a testem sem lelkem sem...Akárcsak én az ő lelkét...:((((

2011. aug. 23. 10:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Azt ugye tudod Kedves Kérdező, hogy ez a dolog 2tök közt ott el lett elrontva amikor megtörtént az a bizonyos dolog....Én nem látom értelmét annak, hogy húzd a fejét, ez így szerintem nem fog jó lenni, és sokáig nem lehet csinálni. Szerintem felejtsd el, mert ha szexre kellesz neki az már nem rendes kapcsolat. Amennyiben ezt csináljátok tovább egymássala késöbbi kapcsolataitokban ez egy igen negatív tényező lesz, és az akkor párod lehet, hogy ezt majd nehezen fogja elfogadni, persze ha lemondod neki, és ha ezt folytatod. Így nincs értelme ha csak 1 oldalú, a srác meg ezek után tudni, fogja, hogy bármit kér te ugrasz egyből. Ne hagyd magad, és ismétlen felejstd el, ha hosszú távra jót akarsz magadnak.
2011. aug. 23. 11:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!