Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Felejtette màr el a születésna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felejtette màr el a születésnapod a párod? Hogy reagáltál, mi lett végül?

Figyelt kérdés
Az én baràtom nagyon úgy tűnik, hogy most 4 év utàn elfelejtette. Nem tudom titkolni, hogy nagyon rosszul esik. Nem érte semmi stressz, teljesen nyugalom volt, így erre sem tudom fogni a dolgot..
ma 13:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Szomorú voltam, másnap szóltam neki.

Amúgy meg lehet, hogy hétvégére tervez neked meglepetést.

ma 13:07
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Engem szeret a párom.
ma 13:38
 3/10 anonim ***** válasza:
68%

Igaz, nem szülinap volt hanem "csak" névnap, de hasonló kategória.

Persze, nem esett jól, de az ember néha elszúr dolgokat. Amíg csak elfelejti, és nem ignorálja, addig megbocsájtható.

Nem játszmáztam, finoman emlékeztettem rá. Úgy hoztam szóba, mintha észre se vettem volna hogy elfelejtette, mert tudom hogy szarul érezte magát miatta.

ma 13:39
 4/10 anonim ***** válasza:
20%
Nem. Nyilván azonnal lelépnék, szórakozzon mással.
ma 13:40
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem, mert a telefonom mindig szól. Mire nem képes a modern technika...
ma 13:45
 6/10 anonim ***** válasza:
48%

Tavaly elfelejtettem, aznap, még előző este előre köszöntöttem , de másnap totál kiment a fejemből. Szólt, hogy na milyen nap van. Asszondom holnapután van a szülinapod. XD

Mondja nem, rögtön elnézést kértem, sietettem az ajándékért amit eldugtam előtte. XD

Tudom magamból kiindulva, hogy néha elfelejtheted pedig készülsz rá, összekeverheted a napokat. Nem lehet valami ilyesmi nálatok is?

ma 13:47
 7/10 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tervez semmit, hallom rajta, hogy halvány fogalma sincs az egészről. Nem esik túl jól, főleg, hogy az utóbbi időben egyébként is jeleztem neki, hogy úgy érzem, nem figyel rám.
ma 15:26
 8/10 anonim ***** válasza:
46%
És mi akadályoz meg abban, hogy emlékeztesd?
ma 15:30
 9/10 anonim ***** válasza:

Szóval szarik rád napról napra, de ha kapnál tőle ajcsit akkor el lenne felejtve, hogy leszar? El kellene hagynod és nem az ajcsira, törődésre várnod mert tényleg le se szar!

ma 16:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Exem azt se tudta mikor van a névnapom-szülinapom, de ha az ő névnapján vagy szülinapján nem volt ünneplés szervezve, mert mondjuk nem értem rá napközben, országos balhét rendezett. Egy életre elegem lett a szülinap-névnap mániából. Azt azóta se értem hogy rajta össze az agyában, hogy csak az övé a fontos.
ma 16:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!