Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nem egyforma mértékű a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem egyforma mértékű a szerelem, megalkuvónak kell lenni?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

2 hónapja tart jelenleg egy kapcsolatom, amely nehezen indult a nő részéről az érzelmek terén az exe miatt, de azért mostanra javult bőven.

Úgy érzem, hogy másfajta a szerelem kettőnknél. Addig lehet csinálni a dolgokat, ameddig ő szeretné. Csókot például nem kezdeményez sosem, csak én és akkor is rengetegszer hamar le akarja tudni. Ő inkább átölelne, hozzám szeretne bújni (ezt én is szeretem). Rákérdeztem már többször, hogy miért siet és azt mondta, hogy ő nem siet, pedig érzem. Amikor beülünk valahova, akkor is ő mondja mindig, hogy induljunk.

Magától nem mondja, hogy szeret, csak miután én mondom neki mindig elsőként

Mindig én utazom hozzá (nem hosszú út), ami természetes, de jól esne, ha ő is felajánlaná magától.

Most tervezünk először együtt lenni is, kicsit félek emiatt, mert valamennyire egyoldalúnak, öntörvényűnek érzem a kapcsolatot. Úgy érzem nem kapok vissza annyi szeretetet, mint amennyit adok. Megértjük egymást, nagyon jól elbeszélgetünk egyébként, odafigyelek rá mindenben, minden randin mindent állok (emiatt a kihasználás is valamennyire felmerült bennem).

Szerintetek ilyenkor a jobban szerető félnek alkalmazkodnia kellene, ha többszöri megbeszélés után is így, egyoldalúan működnek a dolgok?

Ti már voltatok hasonló helyzetben? Mit gondoltok erről?

Köszönöm szépen a válaszokat!

27F (23N)

ma 15:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Te nagyon hülye vagy meg is haragudhatsz érte, de tényleg az vagy. Búfelejtő, ugródeszka vagy. Szépen melletted az egóját növeli és kidob, lecserél másra.
ma 15:14
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

"Ha nem egyforma mértékű a szerelem, megalkuvónak kell lenni?"

Szakítani kell és nem tartani a kapcsolatot vele semmilyen körülmények között semmilyen formában.

ma 15:18
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Tudod mi lesz a vége?

"Figyu..., beszélnünk kell!" Majd elmondja, hogy milyen rendes srác vagy, kedves, figyelmes,..., DE, ő még nincs túl a volt bikáján, így nem kellesz.

ma 15:20
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Amikor menekültem az ölelésből, hosszú csókokból, akkor valójában nem szerettem a páromat. Minden kapcsolatomban ez volt az első jel, hogy nem fog működni.
ma 15:20
 5/14 anonim ***** válasza:
53%
Nem kell megalkuvónak lenni. Kommunikálni kell. Az nem vezet sehova, hogy te magadban puffogsz emiatt.
ma 15:21
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintetek ilyenkor a jobban szerető félnek alkalmazkodnia kellene, ha többszöri megbeszélés után is így, egyoldalúan működnek a dolgok?"

Már többször említette és nem puffog a kérdező egyáltalán. A csaj kihasználja lelkileg és anyagilag.

ma 15:24
 7/14 anonim ***** válasza:
53%
Ha nem változnak a dolgok, akkor onnan menni kell.
ma 15:30
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Két hónapja vannak együtt, szex nincs, csók is csak akkor ha a csaj akarja és gyorsan letudja, siet, hogy minél korábban túl legyen rajta. Egyáltalán nem vonzódik a kérdezőhöz nemhogy szerelmes belé. Szakítani kell a leghamarabb.

ma 15:32
 9/14 anonim ***** válasza:
52%
8.ezt mondom én is
ma 15:34
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
GyakorisNŐIválasz.: Hogy mered? Hogy mered siettetve, ráerőszakolni magad erre a szegény, sebzett szívű lányra, aki próbálja feldolgozni a veszteséget, és betölteni a lábaköz..., izé... a szívében, tátongó űrt, feldolgozni a magány marcangoló, fájdalmas, mindent felemésztő infernális érzését, és a lelke haldoklását? Há' mijéééééééééénem segíted őtet???? Ember vagy te, vagy valami ösztönlény, férfiállat? Adj neki időt! 3-8 év, és főnixként fog szárnyalni, és kész újra megélni a szerelmet. Böff.
ma 15:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!