Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mennyire gáz ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire gáz ez?

Figyelt kérdés

Régóta nincsenek barátnőim, mert a fiúkkal jobban megtalálom a közös hangot. Mostanában több emberrel is beszéltem erről és nem helyeslik, hogy miközben van barátom, más srácokkal is beszélek barátilag, illetve időnként találkozunk is (pl. elmegyünk ketten iszogatni). Szerintetek tényleg gáz ez így, amit csinálok?

27/L

2023. dec. 31. 09:18
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
64%
Vagy példának okáért elmész valamelyikkel iszogatni amikor összekapsz a pároddal valamiről. Becsicsentesz, lerészegedsz és megtörténik a baj (csók, tapi, szex), vagy flörtölni kezdtek és már a jövőben nem lesz olyan semmi mint volt. Nem baj, hogy ellenkező nemű barátaid vannak, de az már igen, hogy eljártok ide-oda együtt kizárólagosan.
2023. dec. 31. 10:15
 12/33 anonim ***** válasza:
39%

Engem nem zavar. A kedvesemben megbízom annyira, hogy tudjam, hogy nem csalna meg. Ha meg valami csávó erőszakoskodna vele, azt nem megcsalásnak hívják, hanem erőszaknak.

Egyébként oké, szépen hangzik, hogy ne barátkozzon férfiakkal, de ha nincs valakinek egy lány barátja se? El kéne szeparálódnia az összes barátjától? Azért ezt nem normális elvárni a párunktól.

Meg amúgy is nonszensz több éves barátságokat felrúgni...

A barátnőmnek konkrétan van olyan fiú barátja, akibe régebben szerelmes volt, de soha nem volt köztük semmi. Egyszer se voltam féltékeny, amikor kettesben találkoztak, pedig eleinte nem tudtam, hogy a csávó meleg, meg nem is tűnt annak.

2023. dec. 31. 10:20
 13/33 anonim ***** válasza:
41%

#12:

Én nem írtam, sőt senki, hogy meg kellene szüntetnie a barátságokat még egy szóval se. Azt írtam én személy szerint, hogy talizzanak, de ne kettesben!!!

Tudsz olvasni?

2023. dec. 31. 10:25
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
Mert ha kettesben találkoznak, mi lesz? Megerőszakolni nem fogja a csávó jó esetben, a csajban meg akkor is kialakulhat az érdeklődés, ha 20-an ott vannak még rajtuk kívül. Ilyen szempontból teljesen lényegtelen, hányasban találkoznak. Én is lógtam szingli sráchaverral kettesben sokat. Hogy lefektetett-e volna, fogalmam sincs, nem volt téma, más dolgokról beszélgettünk, teljesen barátiak voltak ezek a találkozók. Mást, akivel haveroknak indultunk, de láttam, hogy kezd nyomulni, leépítettem. Nem a párom dolga ezzel foglalkozni, hogy kikkel lógok, ha meg akarom csalni vagy le akarom cserélni, úgyis meg tudom tenni, ha egy darab barátom sincs és a lakást sem hagyom el.
2023. dec. 31. 10:39
 15/33 anonim ***** válasza:
77%

Nekem van olyan lány ismerősöm/haverom akinek bírom a társaságát és miért is ne mehetnék el vele valahova? (Spoiler: Nem akarom megdugni, nem vonz, mint nő.) Tudom gyakorikérdéseken ez nem opció, egy férfinek minden nőt meg kell dugni! Nincs nemleges opció.

2023. dec. 31. 10:44
 16/33 anonim ***** válasza:
30%

Jó, de miért kéne magad kitenni a kísértésnek ha nem muszáj? Amúgy a lényeg kettő dolog:

- a párodat zavarja-e ez a felállás.

- van-e olyan fiú, aki iránt érzel valamit, tetszik és fordítva.

Ha őt egya nem zavarja és egyetlen egy barátod se próbálkozott be, neked se tetszik egyikse akkor nincs miről beszélni.

Igen, bármikor félreléphetsz ha akarsz, tök mindegy hányan vesznek körül és a párod szintén. De akkor is különbség, hogy keresed rá az alkalmat (tudatalatt), vagy se.

2023. dec. 31. 10:44
 17/33 anonim ***** válasza:
82%

#13 Értem, hogy ezt senki nem írta, bár nem így emlékszem , de lehet keverem egy más kérdéssel, ahol azt írták, hogy egyáltalán ne barátkozzon férfiakkal egy nő, akinek van kapcsolata. De lényegében mindegy, mert mondjuk én gondolkodom, és látom, hogy hová vezet egy ilyen gondolatmenet.

Ne találkozzon kettesben egy baráttal, mert...? Miért is ne? Megesik, hogy van olyan dolog, amit csak egy barátodnak akarsz elmesélni, olyankor nem csődíted oda az egész haveri kört. Vagy épp a barátod akar valamit elmondani csak neked. Ha valakinek az összes barátja ellentétes nemű, akkor nem igényelheti a bizalmas beszélgetést egy baráttal? Szerintem de.

Nekem ez az ötödik kapcsolatom. A tapaszalataim alapján soha nem úgy csalt meg egyik exem sem, hogy fiú baráttal találkozott, pedig a négy ex közül kettővel lett megcsalás miatt vége. Ha valaki félre akar kúrni, az nem azt mondja, hogy találkozik xy sráccal, hanem sztorikat talál ki, hazudozik, azt mondja, hogy barátnőhöz megy, közben nem is.

2023. dec. 31. 10:49
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Az ismerős/haver nem egyenlő baráttal, akivel a múltban történhetett egy s más, sokkal szorosabb a kötelék, egyáltalán nem biztos, hogy az egyik nem reménykedik. Létezik nő és férfi közti barátság, de ugyanúgy a másik verzió is. Az se mindegy hogy hová is járkálnak el, mert pl. beülni sütire belefér, de iszogatni már neccesebb. És nem kell fizikailag megcsalni a másikat, untig elég érzelmi téren. Nem is tudom, hogy miért csak a fizikai van megemlítve.
2023. dec. 31. 10:51
 19/33 anonim ***** válasza:
38%
Fú ha én pasimmal járkálnál inni, simán kidobnám a pasit. Kinek hiányzik ez
2023. dec. 31. 10:52
 20/33 anonim ***** válasza:
58%
Egyébként pont az ilyen alaptalan és felesleges féltékenykedéssel és megkötésekkel mérgezik az emberek a kapcsolataikat. Csomó olyat láttam, hogy az egyik fél a saját önbizalom hiánya miatt korlátozni próbálta a másikat, hogy kivel mikor hol találkozhat.. szerintem ezután a következő lépcső az, amikor már nyomozol utána..
2023. dec. 31. 10:55
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!