Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » El akarom hagyni, de trauma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El akarom hagyni, de trauma kötésben vagyok?

Figyelt kérdés
Érzelmileg bántalmazó kapcsolatban vagyok. Sajnos érzem a trauma kötés kínját, és emiatt úgy érzem, képtelen vagyok kilépni a kapcsolatból. Aki volt hasonló helyzetben, adna valami tippet?
ma 07:47
 1/10 anonim ***** válasza:
34%
Vagy siránkozol, vagy lépsz. Ezekszerint nem fáj eléggé.
ma 07:52
 2/10 A kérdező kommentje:
Látom fogalmad sincs a traumakötésről.
ma 08:05
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
Neked nincs fogalmad alapvető dolgokról. Csak egyszerűbb kifogásokat keresni, meg másokat inzultálni ahelyett, hogy lelépj. Még a végén nem lenne miért panaszkodnod.
ma 08:18
 4/10 A kérdező kommentje:
3-as nagyon tévedsz, es sajnálom hogy tudatlan vagy. Nem tudod mi az a traumakötés.
ma 08:34
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi az a trauma, amiről úgy érzed, megfojt?
ma 08:40
 6/10 anonim ***** válasza:
55%

Ha magadtól rájöttél hogy mi a bajod, akkor már tudod mi a probléma gyökere!

Van egy csomó videó a neten erről a témáról, vagy lehet pszichológushoz is fordulni ha egyedül nem megy.

De ha már addig eljutottál, hogy felismerted hogy mi a baj, akkor ezzel foglalkozó könyvekből, videókból, vagy esetleírásokból már azt is tudhatod hogy hogyan lehet ebből kimászni.

És abban igaza van az előttem szólóknak, hogy a "kimászós" részt neked egyedül kell megtenni (esetleg szakember vagy családi, baráti segítséggel). És bizony elkezdeni is nagyon nehéz, nehogy tartósan kitartani a gyógyulási szakaszban. Úgyhogy kérj segítséget valakitől akiben megbízol.

ma 09:27
 7/10 anonim ***** válasza:
Egy újabb bolond.... De nekünk nincs fogalmunk az életről🤣🤣 Beteg állat
ma 10:59
 8/10 anonim ***** válasza:
Kíváncsi lennék én arra, hogy valóban verbálisan bántalmaz téged, vagy kritikát fogalmaz meg és te sértett, kényes kisasszony kitaláltad, hogy bántalmaz és traumát okozott. Amúgy mégha verbálisan bántalmaz is és te vele vagy annak ellenére akkor sem ő tehet róla hanem te. Másrészt a szüleid tehetnek róla, vagy az egyik közülük mert nem neveltek normálisan és azért tűrsz a párodnak. Nincs önbecsülésed, semmilyen traumát nem okozott neked a párod, az már gyerekként kialakult nálad.
ma 11:15
 9/10 anonim ***** válasza:
A megoldás, hogy azt teszed, amit meg szeretnél tenni, még ha nagyon fáj is. Szembe kell nézned a félelmeiddel. Utána jobb lesz, hidd el.
ma 11:52
 10/10 anonim ***** válasza:
A traumákat fel lehet oldani. De addig is tedd meg a lépést, ne hagyd, hogy a fájdalom irányítsa az életed.
ma 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!