Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem szeretnék már együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretnék már együtt lenni a párommal. Nem érzek semmit iránta sőt már kezdem megutálni. De félek tőle. Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés

Pár éve vagyunk együtt.

Szakítani szeretnék már egy ideje de annyira félek hogy bántani fog a szakítás miatt hogy nem merem neki megmondani.

Inkább szenvedek mellette.

Hogy lehetne ezt megoldani ne legyen gond?

Lehet én gondolok bele többet.

Eléggé agresszív pasi és többször féltem már vele egy légtérben lenni.

Nem bántott még soha de félek hogy emiatt megtenné.

ma 20:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Pakolni ossze a cuccod és hagyd ott. Tilsd le mindenhol.
ma 20:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Először masik lakhelyed legyen ahol biztonsagban vagy es aztan kell szakitani.
ma 20:35
 3/6 anonim ***** válasza:
84%
Nane.hu -itt kérj segítséget, ha máshogy nem megy
ma 20:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem segitenek en mar hivtam. Mert szerintük ezek nem komolyak.

Ezek csak olyanoknak segitenej meg fogadják be akik már vérben úsztak minimum egyszer.

Kb mint a rendorség hogy csak akkor mozdul csak, ha már törés akármi van.

ma 20:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Kivancsi lennék amugy egy statisztikára hogy hány bántalmazott nő kért nég gyilkossag elott verés elott segitséget mielott agyonverték..
ma 20:43
 6/6 anonim ***** válasza:
ma 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!