Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden kapcsolatodban azt érezted vele éled le az életed?

Figyelt kérdés
Csak ìgy szabad kapcsolatba kezdeni? Lehet több embert az igazinak hinni?
ma 16:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%

Nem. Az elsőben nem éreztem ezt. Most a másodikban azt érzem.

Nincs olyan, hogy igazi. Olyan van, aki mellett saját döntés alapján kitartasz és ugyanez van részéről is.

N30

ma 16:19
 2/12 anonim ***** válasza:
73%
Hinni hihetsz bármiben, de csak az idő, jövő dönti el, hogy beválik-e. Szerintem egy rakás ostobaság az "Igazi/Nagy Ő/lelki társ/ikerláng" mert az érzések a legfontosabbak. Hiába vagy te a "Nagy Ő"-vel ha nincs bizalom, vagy egy idő után mást szeretne mint te és azért lenne vége.
ma 16:20
 3/12 anonim ***** válasza:
79%
Nem. Volt olyqn kapcsolatom is amiben azt ereztem hogy vele tudnék élni örökké is, nem rajtam múlik, de olyan kapcsolataim is voltak amikor nyilvánvalo hogy nem való komolyra a másik es feleslegesen vagyok szerelmes ugyse lesz belole házasság vagy akármi, de ugy elütöm vele az időt jobb híjján.mert qddigis azzal vqgyok akit szeretek ha vége is lesz majdan.
ma 16:20
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Sohasem éreztem. Van férjem, de még most sem érzem, ezt az örökké vele dolgot.
ma 16:51
 5/12 A kérdező kommentje:

4es

De problemamentes a kapcsolat? Vagy vannak problémák?

ma 16:53
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Sose tudhatod, nincs garancia semmire a halálon és születésen kívül.
ma 16:59
 7/12 Noren1989 ***** válasza:
1x sem éreztem ezt.
ma 17:04
 8/12 anonim ***** válasza:
55%

Nem, szerintem úgy is lehet kapcsolatba kezdeni, hogy nem "örökké tart". Nem mindenki vágyik olyan társa, aki életre szól, valaki csak kalandot keres, párt a jelenéhez.

Én az első kapcsolatomban vagyok és úgy érzem, hogy le tudnám (és szeretném) élni az életemet a párommal. Nem ijeszt meg az örökké. Ugyanakkor ezt én döntésként fogom fel, hogy ha mindketten kitartunk egymás mellett a döntéseinkkel, akkor lehet örökké boldog életünk. Viszont ez nem automatikus, nem csak "megtörténik", mert "ő az igazi", hanem egymást választjuk és aktívan ápoljuk a kapcsolatot (itt most nem azt kell érteni, hogy állandóan erőfeszítést és komoly munkát, küzdelmet igényel, hanem azt, hogy prioritás, nem hanyagoljuk el, foglalkozunk vele)

ma 17:05
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Nagy veszekedések sose voltak, 5 éve vagyunk házasok. Mindenki végzi a feladatát, ami már az elején el volt osztva. Nagy problémáink/gondjaink nincsenek. Tervezünk előre, vannak közös céljaink.

Ha mondjuk, holnap bejelentené, hogy elhagy, akkor tudomásul venném. Néhány hónapba bele telne míg megszoknám nélküle az életet.

Én szeretem-a magam módján- azt szeretném, hogy boldog legye. Vagy velem vagy mással.

ma 17:10
 10/12 anonim ***** válasza:

Ahol nem éreztem, azok véget is értek.

Ahol azt érzem, az tart még mindig.

ma 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!