Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ér neki ennyit egy buta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ér neki ennyit egy buta fogadás, ami miatt teljesen kikészültem lelkileg?

Figyelt kérdés
15 éves koromban egy kopasz férfi megpróbált megerőszakolni, szerencsére sikerült kiszabadulnom, de nagyon megviselt, évek alatt dolgoztam fel. Erről tud a párom is, akivel 4 éve vagyunk együtt, mindent részletesen megosztottam vele. Karácsony előtti héten elment a szokásos baráti karácsonyozásra, ahol az egyik barátjával fogadtak valamiben, aminek a tétje az volt, hogy a vesztes félnek meg kell válnia a hajától. A párom vesztett, kopaszon jött haza. Azon a héten amúgyis beteg voltam, 39,5-40 fokos lázzal, taknyosan, torokgyulladással feküdtem az ágyban. Ahogy megláttam azonnal sírógörcs tört rám, önkétlenül is átéltem újra az emlékeimben azt a 18 évvel ezelőtti estetet. Úgy érzem teljesen elárult, nem tartja tiszteletben az érzéseimet,bagatelizálja a problémámat. Olyanokat mond, hogy még sosem volt kopasz, egyszer ki akarta úgyis próbálni, ne aggódjak, gyorsan nő a haja, meg nehogy már csak a haja miatt szeressem.
2023. dec. 27. 20:12
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
87%
30. igaza van.
2023. dec. 27. 22:37
 32/40 anonim ***** válasza:
90%

Egy hét telt el és most írtál ki kérdést? Láttad azóta a párod? Eléggé hihetetlen sztori...Na mindegy.

Szerintem lehet szakítani hogyha úgy érzed érzéketlen, figyelembe se vett. Mondjuk azt nem írtad hogy megígérte-e valaha, hogy nem lesz kopasz, mert az már egy kicsit durvább lenne. Különbség, hogy megosztasz valakivel valamit és azt hiszed, hogy gondolatolvasó, vagy átérzi amit te különösen úgy értve, hogy láttál már te mászkálni magad körül kopasz férfiakat, sőt meg merem kockáztatni, hogy nem akadtál ki. Te kizárólag a párodra merthogy "nem szeret" téged. Na de akkor minek vagy még vele???

2023. dec. 27. 22:46
 33/40 anonim ***** válasza:
19%

Ide csak olyanok írnak, akikkel sosem történt semmi rossz, és nem is olvastak a traumákról?

A terápia nem varázslat.

Tegyük fel hogy megtámad egy kutya, letép darabokat a kezedből-lábadból. Ezentúl amikor meglátsz egy kutyát, rögtön el akarsz menekülni, pánikrohamot kapsz, sírva fakadsz, stb.

Elmész terápiára, de a terápia nem fogja elérni hogy utána kutyát akarj tartani, vagy hogy az legyen kedvenc állatod, vagy hogy összeölelkezz minden kutyával ami eléd kerül. A terápia azt éri el, hogy ha kutyát látsz, akkor ne a menekülés, pánik, sírás legyen a zsigeri reakciód, és tudj úgy élni, hogy nem/keveset gondolsz a támadásra. Lehet hogy soha az életben nem fogod szeretni a kutyákat, tökmindegy, hogy mennyire gyógyultál meg.

Kérdező esetében lehet hogy sosem fog tudni közel kerülni olyan férfihoz, aki kopasz, viszont most többé-kevésbé rá van kényszerülve. (és most nehogy azzal jöjjön valaki hogy 30on felül csak kopasz férfiak vannak, mert ez fszság. életemben jó ha 2 kopasz idősebb férfit ismertem a többszázból, de még az utcán se látom őket)

2023. dec. 27. 22:49
 34/40 anonim ***** válasza:
62%

Tegyük fel hogy megtámad egy kutya, letép darabokat a kezedből-lábadból. Ezentúl amikor meglátsz egy kutyát, rögtön el akarsz menekülni, pánikrohamot kapsz, sírva fakadsz, stb

Ezt ideírni egy ilyen sztorira, tökre nem ide való, ebben kellene fejlődnöd.

2023. dec. 27. 22:54
 35/40 anonim ***** válasza:
34%
#34 Ha buta vagy ahhoz hogy megérts egy metaforát, az a te bajod. Az eddigi hozzászólásaid alapján nem is csodálom.
2023. dec. 27. 22:56
 36/40 anonim ***** válasza:
100%

A hasonlat nem jó. Ezen logika alapján a férfiakat kéne nem szeretnie. A kutyás hasonlat úgy lenne jó, hogy a támadás után önknt vesz egy kutyát, amit a párja egyszer elvisz kozmetikushoz és pont olyanra nyíratja a szőrét mint a támadó kutyának. A kérdező meg sírva fakadna mert számára ijesztő fazonra nyírták meg az általa vásárolt ebet.

Én rengeteg kopasz meg épp csak pihés fejű férfit látok 30-on felül.

2023. dec. 27. 22:58
 37/40 anonim ***** válasza:
100%

#33: Úgy gondolom azzal amit írsz mindenki tisztában van. Mármint azzal, hogy annyit ér el a terápiával, hogy nem visít a félelemtől. Azt nem írta milyen a reakciója kopasz pasasokra 18 év eltelte után szóval gondolom nem tör rá a pánik.

Érdekes hogy pontosan a párja váltotta ki belőle...

A párja rossz hozzá, bezavart a láz, betegség vagy annyi az egész a viselkedése mögött mint az, hogy nem bír magával csak azért, hogy a párja nem gondolatolvasó? ^^

Nem gondolja komolyan remélem, hogy olyasmit vár el.

Együtt élnek gondolom és egy hét telt el. Egy hete ordít magán kívül? Csoda, hogy nincs már pszichológusnál. Vagy lenyugodott a párja segítségével? Ha úgy történt akkor mi a fészkes fene baja van?!

Hazament szülőkhöz, nem élnek együtt? Oké, szakítson és a kövi pasija ígérje meg neki hogy nem lesz kopasz.

Problem solved.

2023. dec. 27. 23:00
 38/40 anonim ***** válasza:
19%

35.

Ez a metafora pont annyira volt semmitmondó mint minden amit eddig írtál.

2023. dec. 27. 23:01
 39/40 anonim ***** válasza:
79%

35.

az a baj,hogy nem vagy képes felismerni a nálad magasabb szintűek tudását.

és nem vagy képes felmérni a saját inkompetenciád szintjét.

nem hiába 0% minden amit irtál.

2023. dec. 27. 23:06
 40/40 anonim ***** válasza:
100%

Letolhatod a hajadat úgy, hogy az ember akit elvileg a legjobban szeretsz elmondta, hogy a kopaszság eszébe juttatja élete legeslegrosszabb élményét? Persze.'

Soha ne adja az Isten, de lehetséges egy olyan is, hogy betegség miatt kemoterápiát kell kapnia a férfinek.

Értem, hogy ebben szándékosság volt ,és ez esett rosszul ,de muszáj belegondolni, hogy sajnos bármikor alakulhat úgy, hogy valóban kopasz lehet.

2023. dec. 28. 01:05
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!