Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ér neki ennyit egy buta fogadás, ami miatt teljesen kikészültem lelkileg?
De mégis mi a francot kéne mondania? Vissza ragasztani nem tudja. A leírás alapján így hagyni nem akarja. Próbalta vígasztalni a kérdezőt, hogy majd visszanő gyorsan.
Amúgy nekem szarul esne ha valamit megváltoztatnék a hajamon erre a párom sikonyálórohamot kapna. Ha a kopasz munkatársadtól érdekes módon nem kapsz sírógörcsöt, akkor ez inkább a vonzódásról szól mint a traumáról. Amit persze meg lehet beszélni értelmes emberek módjára hogy neked nem jön be így, de kár ide keverni a lázat (mi köze ennek bármihez) meg a erőszakot.
#20 A random férfival az étteremben nem kell szexelni, azt nem kell megcsókolni, azzal nem kell intimnek lenni.
Értem én hogy férfiként te kérdező párja helyzetébe vagy csak képes beleélni magad, ezért pedig a végletekig be fogod védeni (ughhh a férfiaknak SEMMIT SE SZABAD a nők ZSARNOKOK") de nincs igazad..
Ha a pasija csak annyit mondott volna hogy "bocsi, nem gondoltam bele" akkor jah, én is úgy gondolnám hogy ez van, megtörtént, meg kell bocsátani, de mivel azt kezdte el osztani hogy hát ő úgyis kopasz akart lenni, meg ne a hajáért szeresse kérdező, így sikerült elásnia magát.
meg ne a hajáért szeresse kérdező, így sikerült elásnia magát.
végülis tényleg irracionális a kérés, vajon ha a kedves hölgy gondol egyet és befesti a haját, egyik napról a másikra xy színre ami nem tetszik a férfinak akkor is jogos lenne a balhé meg a vitatkozás? vagy akkor az lenne ,hogy nem engedi a nőt az önmegvalósításra be korlátozza elnyomja stb stb?
#24 Az érzelmi intelligencián múlik az egész; igen, persze megtehetsz bármit, tulajdonképpen nincs kötelességed a másik irányába, szabad vagy, de egy ponton számolnod kell azzal, hogy a tetteidnek igenis van hatása a párodra.
Letolhatod a hajadat úgy, hogy az ember akit elvileg a legjobban szeretsz elmondta, hogy a kopaszság eszébe juttatja élete legeslegrosszabb élményét? Persze.
Mondhatsz neki bullshit szövegeket arról, hogy ne a hajadért szeressen, ahelyett, hogy megvigasztalnád? Abszolút.
De ebben az esetben jogos, ha megkérdőjelezik a karakteredet.
Evvan.
25
te tényleg ennyire vakon vagy? mit kellet volna tennie a srácnak? Felhívni telefonon a kérdezőt és engedélyt kérni? Holnap meg az lesz a baj ,hogy férfi a barátja, és az is férfi volt aki meg akarta erőszakolni? Végülis igazad is van nem értem , hogy ezt eddig miért nem vettem észre. Most már belátom igazad van egy szemétláda a kérdező párja.
A kérdezőnek el kéne mennie egy olyan szakorvoshoz aki tud neki segíteni nem pedig a barátját hibáztatni azért mert levágatta a haját. Nevetséges.
27 Ne erőlködj szerintem csak ásod magad egyre mélyebbre. Egy ponton fel kellene ismerned hogy gond van veled, és pl most érkezett el az a pont. Nem, senki nem mondta hogy szemétláda a kérdező párja. Össze vissza hablatyolsz.
"hölgy gondol egyet és befesti a haját, egyik napról a másikra xy színre ami nem tetszik a férfinak akkor is jogos lenne a balhé meg a vitatkozás? vagy akkor az lenne ,hogy nem engedi a nőt az önmegvalósításra be korlátozza elnyomja stb stb?"
Ezt ideírni egy ilyen sztorira, tökre nem ide való, ebben kellene fejlődnöd.
28
Sajnálom ,ha úgy látod ,hogy erőlködők igazából az egész a kisujjamból jön Kérlek oktass még. Megnézzük most ,hogy mennyire lehet mélyre ásni.
Hát szerintem sem gondolta ő, hogy ennyire hatással lesz rád. Ki gondolná? Valljuk be évekkel ezelőtt történt az eset és még pszichológusnál is jártál. Őszintén szólva én sem gondolnám, hogy nem vagy túl rajta a helyében pedig nő vagyok. Az egy dolog, hogy tudd a történetről, vagy hogy amiatt "fóbiád" van a kopasz férfiaktól, de nem tudhatta, hogy hevesen reagálsz ő rá.
Érthető, hogy rosszul esik, VISZONT NEKI IS ROSSZUL ESHET, HOGY ÖSSZEKEVERED ŐT MÁSSAL!
A párod és te nem azt nézed, hogy a kapcsolatban hogyan viselkedik veled, mit tett meg eddig érted hanem összekevered teljesen más személlyel!!!
Neked kéne kiheverni a múltat újabb és jobb szakember által.
NEM VÁRHATÓ EL, hogy majd miattad soha nem lesz kopasz főleg, hogy a férfiak kopaszodnak. Ráadásul egy barátja, testvére vagy idegen utcán szintén kopasz lehet és megint nem várható el, hogy majd miattad senki sem lesz kopasz.
Ez a te kereszted sajnos, senki másé, tessék kezelésekre járni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!