Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ér neki ennyit egy buta fogadás, ami miatt teljesen
kikészültem lelkileg?
Figyelt kérdés
15 éves koromban egy kopasz férfi megpróbált megerőszakolni, szerencsére sikerült kiszabadulnom, de nagyon megviselt, évek alatt dolgoztam fel. Erről tud a párom is, akivel 4 éve vagyunk együtt, mindent részletesen megosztottam vele. Karácsony előtti héten elment a szokásos baráti karácsonyozásra, ahol az egyik barátjával fogadtak valamiben, aminek a tétje az volt, hogy a vesztes félnek meg kell válnia a hajától. A párom vesztett, kopaszon jött haza. Azon a héten amúgyis beteg voltam, 39,5-40 fokos lázzal, taknyosan, torokgyulladással feküdtem az ágyban. Ahogy megláttam azonnal sírógörcs tört rám, önkétlenül is átéltem újra az emlékeimben azt a 18 évvel ezelőtti estetet. Úgy érzem teljesen elárult, nem tartja tiszteletben az érzéseimet,bagatelizálja a problémámat. Olyanokat mond, hogy még sosem volt kopasz, egyszer ki akarta úgyis próbálni, ne aggódjak, gyorsan nő a haja, meg nehogy már csak a haja miatt szeressem.
Van kopasz munkatársam, jól kijövünk egymással. A párom azonban nem egy random ember az utcaról, hanem a szerelmem, a legfőbb bizalmasom, a társam, a barátom, akit szeretnék vonzónak látni, a kopaszság rossz emlékeket idéz fel bennem, emellett tényleg nem áll jól neki, teljesen más így az arckaraktere.
2023. dec. 27. 20:32
12/40 anonim válasza:
Dobd ki!!! legközelebb mi lesz? megcsal? az ilyen férfi nem érdemel meg téged.
2023. dec. 27. 20:33
13/40 anonim válasza:
Az a helyzet hogy sajnos 30-40-től kezdve a legtöbb férfi kopaszodni fog.
2023. dec. 27. 20:36
14/40 anonim válasza:
Ezért kell mindig fiatalabbra cserélni a férfit és akkor lesz mindig haj.
Vagy csak össze kéne szednie magát a kérdezőnek?
2023. dec. 27. 20:38
15/40 anonim válasza:
Meg mindig elfojtottad az erzest, nem leptel tul rajta. A parod nem gondolta, hogy ujra felidezi az emlekeid.
Nem az o hibaja. Ha tobbszor csinalna hasonlo erzest, akkor mar mas lenne
2023. dec. 27. 20:38
16/40 anonim válasza:
Szerintem is bocsáss meg neki ez egy eset volt csak. Ezen kívül az se normális ha kidobnád mikor kopaszodni kezdene majd. Addig megy vegyen fel egy parti parókát ha veled van, úgyis jön a Szilveszter, újévre megnő a haja.
2023. dec. 27. 20:41
17/40 anonim válasza:
Hát a legtöbb pasi előbb-utóbb megkopaszodik. Elhiszem hogy szarul esett, de most akkor döntsd el hogy mi a problémád. Ha a trauma, akkor azon még dolgozni kéne mert nem normális a reakciód. Ha meg a felszínesség, hogy nem áll jól neki, akkor ez van. Saját teste, azt csinál vele amit akar. Meg amit a természet lehetővé tesz. Ez kb olyan mint ha azt mondanád hogy nem jönnek be a ráncok.
2023. dec. 27. 21:16
18/40 anonim válasza:
De miert rávetited ki a bajaidat ha elvileg szereted..
2023. dec. 27. 21:35
19/40 anonim válasza:
Nem hiszem hogy belegondolt hogy ilyen hatással lesz rád a kopaszsága (alapjáraton megbocsátható), a flegma reakciója alapján viszont szerintem egyáltalán nem is gondolt rád.
Nagyon megbocsátó itt a gyk közönség, viszont szerintem ez egy olyan dolog amit érdemes elraktározni az elméd egy szegletébe, és ehhez mérten figyelni, hogy mennyire figyel rád ténylegesen a párod.
2023. dec. 27. 21:40
20/40 anonim válasza:
19.
Fogjatok kezet a kérdezővel. legközelebb ,ha a moziban / étteremben látsz egy kopasz embert menj oda hozzá és kérdezd meg, hogy ezt mégis hogyan gondolta igy 2023-ban,mi az, hogy nincs rád tekintettel, hogyan lehet ennyire önző naiv utolsó utáni férfi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!