Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mik az okai annak, ha valai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik az okai annak, ha valai feladja a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Mi miatt éreztétek úgy, hogy jobb ha már kb nulla energiát tesztek a kapcsolatba, annyira veszett fejsze nyeleráok nézve.
tegnap 16:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
65%
Mikor azt éreztem, hogy semmi nem lett jobb, hiába erőlködök hónapok óta. Úgy meg nem szeretném leélni az életem, hogy boldogtalan vagyok.
tegnap 16:48
 2/11 anonim ***** válasza:
70%

Mikor látom a másikon hogy lehetek én akármilyen, topmodell is, istennő is, ügyes okos is vonzó is titokzatos is, tökéletes is, ezerféle is, karrierista is, egyszerű is, mamuszos szomszédlanyeffektes is, szerény is, harsány vagány is, fekete vörös szöke démon is, aki ritkán adja magát, vagy mindig adja magát, nevetős vagy csendes, bármilyen, egyszóval fejen is állhatok, és kb már az egész város tapad rám, de Ő akkor se szeret, hanem a net meg társker meg flörtök, és kifele les. Es nem veszi észre ami az orra előtt van.

Be van programozva az agya mint vmi AI nak, hogy más nő kell más nő kell más nő kell, nem kell a párom nem kell a párom nem kell.

tegnap 17:13
 3/11 A kérdező kommentje:
2-es ez nagyon tetszett! Ez pont az, amikor tudod hogy a másiknak semmi sem jó, és ez nem a te hibád. Nagyon klasszul leírtad! Köszönöm szépen!
tegnap 17:20
 4/11 anonim ***** válasza:
66%
Én az ellentéte vagyok a kérdésnek. Ha bele pusztulok is, de nem adom fel. Szerintem ennél nagyobb butaság nincs is.
tegnap 17:21
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyoldalú az ismerkedés, a törődés. Amikor csak én teszek bármit is de ő egyáltalán nem foglalkozik velem
tegnap 17:24
 6/11 A kérdező kommentje:
4-es sok évig ugyanígy voltam mint te. Viszont ez egy idő után egyoldalú önfeláldozás, ami őrültség.
tegnap 17:30
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Elképzeltem milyen lenne az életem ha az akkori párommal maradtam volna. S életem végén elégedett lennék-e ha a biztonságos, de szürke, lapos, vitákkal teli posványt választom. Arra jutottam, hogy nem - s hoztam egy döntést.
tegnap 18:20
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanaz mint, amit a 7-es ír. Szerettem és tudom, hogy ő is szeretett, soha nem csaltuk volna meg egymást,de ő mégse a megfelelő módon szeretett. Feltettem a kérdést, hogy melyik az ijesztőbb? Ha évek múltán is vele látom magam beszürkülve vagy ha a kis biztonságos kapcsolatunk feladom? Élete végén mindenki a meg nem élt lehetőségeket bánja, én ebből minél kevesebbet szeretnék, ami abban a kapcsolatban nem ment volna, hiába a szeretet.
tegnap 19:18
 9/11 A kérdező kommentje:
Nagyon hasznosak a válaszok, köszönöm!
tegnap 19:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor azt vizsgálnám meg, hogy milyen a kapcsolat dinamikája. Más, ha egy rossz időszakról van szó, és más, ha a kapcsolat maga rossz irányba megy. A rossz időszakoknak megvan az oka, amit ki lehet küszöbölni, ki lehet várni (feszült időszak munkában, egészségügyileg... etc). Ilyenkor ezt meg lehet beszélni a másikkal, együtt megtervezni a lépéseket, hogy véget érjen ez a szakasz. És ezek után valóban van pozitív változás, stabilizálódik a viszony. Ha a kapcsolat rossz irányba megy, akkor a kommunikáció sem vezet változáshoz. Egyik rossz időszak után jön a másik, kifogások, és ugyanaz a mintázat újra és újra, ígérgetések eredmény nélkül. És igen, ilyenkor kell feltenni a kérdést, hogy így akarod-e leélni az életedet. Sablon duma, de csak egy élete van az embernek. Szerintem mindenki szeretne boldog lenni, és emellé némi stabilitást. Ha a kapcsolat tartósan ezek ellen dolgozik, akkor itt az ideje véget vetni neki.
ma 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!