Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megmondtam a barátnőmnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmondtam a barátnőmnek, hogy ha a műtét mellett dönt, akkor nem fogom ápolgatni utána. Ez nagyon csúnya dolog?

Figyelt kérdés

Nincs más, akire számíthatna ilyen téren, csak én, de én nem vagyok hajlandó támogatni ezt a döntését, mert amúgy nem valami egészségügyi dologról van szó, hanem mellplasztikáról.

Az van, hogy régóta elégedetlen a melleivel, szerinte nagyon kicsik. Mindig azzal jön, mint érv a plasztika mellett, hogy dehát régóta szeretné, meg biztos nekem is tetszene, mert az exeimnek nagyobb mellei voltak. De én nem akarom, hogy plasztikáztasson. Egyrészt nekem nagyon bizarr a gondolat, hogy egy egészséges embert megműtsenek, másrészt féltem a kockázatoktól. Akkor felépülés ideje alatt, ami több hónap, kiesne a közös hobbijaink kb fele, mert így sportolni se lehetne neki. Meg egyébként én nagyon undorodom ezektől a szilikonciciktől. Nekem így tetszik a barátnőm, ahogy van, nagyon bejön a tenyerébe illő cicije, nem szeretnék helyett egy műanyagot fogdosni...

Szerencsére addig nem akar, amíg nincs valaki, akire számíthat, mint segítség, amíg gyógyul. Rajtam kívül más, aki ezt meg tudná oldani, nincs. Én meg erre nemet mondtam neki.

Azóta viszont 2-3 naponta előjön a téma, sír, könyörög.

Nagyon csúnya dolog, hogy így is meggyőzhetetlen vagyok? Egyáltalán mit csináljak, hogy végre elfogadja magát, és letegyen erről a hülyeségről?

2023. dec. 25. 11:16
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
Szia kérdező, mi újság veled azóta, barátnőd jobban van? #46-os voltam.
nov. 15. 09:28
 62/64 anonim ***** válasza:
100%
Nem Csak a párja vagy és nem a férje. Az csúnya dolog, hogy manipulálni akar a műmelleivel mennyire fognak tetszeni. Hagyd el ha egyszer hülye és változtatni nem akar.
nov. 15. 16:45
 63/64 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarom kibeszélni a háta mögött, de barátnőm is nagyon elégedetlen magával. Tényleg, szinte semmi nincs, ami tetszene magán. De!...

1. Tudja, hogy imádom, tudja, hogy nagyon tetszik nekem, és ez sokat jelent neki. (Mint ahogy szerintem minden egészséges lelkületű embernél így van: lehet még ettől az ember elégedetlen, de az, ha a szerelmünknek tetszik valamink, az általában egy jelentős tényező.)

2. Tudja, hogy taszítónak tartom, amikor valaki "hobbiból" szabatja magát. Még ha tegyük fel, hogy az eredmény tetszene is (bár nem tartom valószínűnek), akkor is groteszk és taszító gondolat, hogy valaki ilyet csináljon egy egészséges testtel. Nyilván ha valami józan oka lenne, akkor egy másodpercig sem problémáznék, de itt kb. arról van szó, hogy a barátnőd a mentális problémáit próbálná műtéttel orvosolni.

3. Ő maga is irtózik a műtétektől. Főleg, hogy kvázi feleslegesen feküdne kés alá, az se biztos, hogy az eredménye tetszene neki (akkor meg full felesleges volt az egész), van egy csomó kockázata, hegek maradnak utána, stb.

4. Tisztában van azzal, hogy testképzavaros, és tudja, hogy erre nem a műtét a megoldás.

Sajnos tény, hogy sokan elégedetlenek magukkal, de azért az, amikor valaki kb. telibesz..rja azt, hogy amit tesz, azzal annak az embernek, akinek ő a mindene, fájdalmat okoz, az már több, mint egyszerű testképzavar. Az már masszívan nárcizmus, meg még ki tudja, mi.

nov. 15. 18:18
 64/64 anonim ***** válasza:
100%

"Itt többen írjátok, hogy ne szóljak bele, semmi közöm hozzá, nem tilthatom meg, stb"

Csakhogy itt nem is tiltott meg a kérdező semmit. Viszont ahogy a barátnőnek joga van bármit csinálni a testével, amit törvényes keretek között megtehet, a kérdezőnek meg joga van eldönteni, hogy az neki szimpatikus, vagy taszító-e.

Igen, attól, ha mondjuk valakivel párkapcsolatban vagyok, attól még nem lesz ő a tulajdonom, nem tilthatom meg neki, hogy átszabassa magát, viszont nem is vagyok köteles mellette maradni, ha számomra taszító dolgokat csinál. Aki meg tényleg szereti a másikat, az nem fog olyasmit tenni, ami neki kifejezetten rossz. Akkor sem, ha joga van hozzá. Egy párkapcsolat abból is áll, hogy tekintettel vagyunk egymásra.

nov. 15. 18:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!