Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az egyetemen annyira szimpatik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyetemen annyira szimpatikus nekem egy lány csoporttársam, hogy el tudnám képzelni barátnőmnek. Amikor valami okból egymás mellett vagy mögött állunk, annyira érzem hogy hozzám illene? Hogy próbálkozhatnék? Még a nevét se tudom?

Figyelt kérdés

Szerintem ő se lenne elzárkózva, azért a tekintetéből látom, hogy nem zárkózik el direkt! Honnan tudhatnám hogy bejövök-e neki? Hogyan próbálkozzhatnék?

A csaj olyan 26 éves lehet, én 24/F.

2017. dec. 9. 21:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Öhm... Talán beszélgess vele O.o
2017. dec. 9. 21:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ahelyett, hogy már-már beteges álmokat szősz róla, mi lenne, ha megszólítanád?

A múltkor a munkahelyen ügyeskedtem magam oda egy kolléganő mellé, akivel közös projektre kerültünk, mert azt gondoltam, hogy el tudnám képzelni barátnőmnek. 15 perc beszélgetés után már nem tudtam. Szakmailag teljesen rendben van (korábban csak azt láttam belőle), de amúgy sekélyes a humora, ilyen igazi proli tempót tol, és rájöttem, hogy a "pont az estem" kinézet nem társul "pont az estem" belsővel

2017. dec. 9. 21:50
 3/6 anonim ***** válasza:
42%
1# NE NE NEEEE! Ez abszolut nemjo otlet!!! Figyelj adok egy sokkal gyakorisabb valaszt! Szerezz egy draga bmw-t a noknek ugyis az kell! Ja es legyel bunko lehetoleg lokd fel es meg kopd is le. Abszolut siker!
2017. dec. 9. 21:50
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

Igazából ez nem vicc. Van nőtípus, akinél ez teljes mértékben járható. Na de hát...

2017. dec. 9. 21:59
 5/6 anonim ***** válasza:
69%
3-as a világ egy csöppet bonyolultabb a fejünkben létrejövő szenvedésünket és kudarcunkat enyhítő eltorzult elméleteknél.
2017. dec. 9. 23:18
 6/6 anonim ***** válasza:
46%
Akkor leirom ide is ha nem esett volna le: ironia volt a valaszom de mivel ez megkovetel egy bizonyos szellemi szintet, mondjuk Koko a beszelo gorillaet ezert nem csodalom, hogy nem esett le senkinek. Ja es 4-es akkor mutass nekem egy csajt akinek bejon ha valaki felloki es utana le is kopi. Adok 1millio forintot keszpenzbe ha hozol egyet.
2017. dec. 10. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!