Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyetemen annyira szimpatikus nekem egy lány csoporttársam, hogy el tudnám képzelni barátnőmnek. Amikor valami okból egymás mellett vagy mögött állunk, annyira érzem hogy hozzám illene? Hogy próbálkozhatnék? Még a nevét se tudom?
Szerintem ő se lenne elzárkózva, azért a tekintetéből látom, hogy nem zárkózik el direkt! Honnan tudhatnám hogy bejövök-e neki? Hogyan próbálkozzhatnék?
A csaj olyan 26 éves lehet, én 24/F.
Ahelyett, hogy már-már beteges álmokat szősz róla, mi lenne, ha megszólítanád?
A múltkor a munkahelyen ügyeskedtem magam oda egy kolléganő mellé, akivel közös projektre kerültünk, mert azt gondoltam, hogy el tudnám képzelni barátnőmnek. 15 perc beszélgetés után már nem tudtam. Szakmailag teljesen rendben van (korábban csak azt láttam belőle), de amúgy sekélyes a humora, ilyen igazi proli tempót tol, és rájöttem, hogy a "pont az estem" kinézet nem társul "pont az estem" belsővel
Igazából ez nem vicc. Van nőtípus, akinél ez teljes mértékben járható. Na de hát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!