Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbántottam egy lányt le.váztam. hogyan hozható helyre?
"És egyet mondok, hogy ne érezd, hogy totálisan a lány oldalán állok, magát az álláspontod, az érzéseid megértem.
A reakciód viszont abszolút nem, és aki így reagál, az máskor is így fog.
Erőszakkal nem tudsz megtartani senkit, és értelme sincs."
Ezt a választ, ha tehetném, százszor felpontoznám. Az utolsó mondat hatalmas igazság, a második fele külön is az.
"Ezt már nem csinálhatod vissza,"
Egy leqrvázásból megbocsátani még mindig semmi ahhoz képest, mint amikor a nő bemegy a rendőrségre hatalmas napszemüvegben, monoklival, és viszi haza a pasiját, hogy nem megverte, hanem leesett a lépcsőn.
Ilyenek is vannak ám, ahhoz képest egy rossz kiszólás az bakfitty.
Néha már komolyan kezdem sajnálni a kérdezőt, mert tényleg mindenki keresztre feszíti egy verbális botlásért, amit meg is bánt.
Mert gyanús, hogy ő lesz az, aki egyszer a barátnőjének, akiről megcsalást feltételez, kioszt majd egy szép monoklit.
"Sose bántanám, mindig mindenben támogattam. Én tényleg szeretem. Rengeteget küzdöttem érte, hogy jó kapcsolatba legyek vele. Próbáltam mindig elkényeztetni."
Szóval mindent megtettél érte.... Jujj... Ezt hányszor halljuk, meg látjuk itt is. És a "hálátlan büdös kurwa" mêgis lelép...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!