Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbántottam egy lányt le.váztam. hogyan hozható helyre?
Azt tudod tenni, hogy elnézést kérsz amiatt, hogy meggondolatlan és indulatos voltál. Megindoklod, hogy ott abban a pillanatban nagyon tehetetlennek érezted magadat, ez hozta ki ezt belőled.
Ha szoros a kötelék, akkor a lány el is fogadhatja, (a többi szentfazék válaszolónak mondanám, hogy úgy tesznek, mint akik soha életükben nem tettek meggondolatlan hülyeséget) vagy öriharizhat is.
De fogadd el a döntését! Ha korrektül bocsánatot kérsz, beismered a hibázást, akkor te megtettél mindent. Puncsolni nem kell. Ha a lány elfogadja, nyert ügy, ha nem, akkor sajnos ez van, el kell fogadni.
Sokmindent megéltem már, de ez nekem is kivágná, amit leműveltél.
Jól teszi, ha ignorál.
Látom, az ítészek nullára pontoztak. Gondolom ez valami kielégülést okoz nekik ilyenkor.
12
"Megismertem egy lány és minden jól alakult addig amíg valamelyik este nem tudtam elérni. Ezért olyat írtam üzenetben amit utólag megbántam pl leku.vaztam, meg elég csúnya sz.xuális megjegyzéseket tettem. "
Neked nem való semmilyen nő barátocskám, világos? Ezért? Ezért lek*rváztad, és még egyéb szexuális megjegyzéseket is írtál neki?
Had kérdezzem már meg, szűz vagy még, igaz? Azt már tudjuk, hogy kontrollmániás vagy, de gondolom nő közelében nemigen voltál még, a p*csöd meg főleg nem.
Ez nem egyszeri véletlen kis myelvbotlás, hanem gyönyörű betekintés a jellemedbe és lelkivilágodba.
Pontosan az a kategória, aminél az első eset után tudni lehet, hogy kuka.
Az oszt igen, még össze sem jöttetek, de te máris kontrolláló, abuzív és degradáló vagy, plusz indulatkezelési nehézségeid vannak.
Ezt elejtetted: 🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩
A lány a sztoriban szerintem annyit vétett, hogy a bravúrod után nem küldött el úgy ISTENESEN a pcsába, de úgy, hogy ne maradjanak benned kétségek afelől, hogy van-e itt további teendőd vagy lehetőséged.
Hátha akkor nem azt szűröd le a sztoriból, hogy de amúgy tök jó arc voltál vele, csak ezt az egy apróságot elrontottad, el kéne néznie, hanem azt, hogy irgalmatlan para vagy, erőszakos, kontrolláló és addig nem való neked kapcsolat, amíg rendbe nem rakod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!