Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megbántottam egy lányt le.vázt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbántottam egy lányt le.váztam. hogyan hozható helyre?

Figyelt kérdés
Megismertem egy lány és minden jól alakult addig amíg valamelyik este nem tudtam elérni. Ezért olyat írtam üzenetben amit utólag megbántam pl leku.vaztam, meg elég csúnya sz.xuális megjegyzéseket tettem. Másnap visszakaptam h ku.vakent tekintek rá. De ez nem így van csak azért írtam azokat, hogy ne csináljon alkalmit. Mindent megbántam de a lány nem akar megbocsátani. Kapcsolatunk alatt sose bántottam meg. Mindig mindenben támogattam. Ezt az egyet elrontottam. Mit tehetek ez ellen?

2023. dec. 14. 07:48
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem hiába már minden. Ez nagyon durva beszólás volt.
2023. dec. 14. 18:16
 32/62 anonim ***** válasza:
88%
Beteg barom vagy,párkapcsolatra alkalmatlan!
2023. dec. 14. 18:25
 33/62 anonim ***** válasza:
90%
#33 Ja, mert verbális abúzust támogatni objektíve helyes, ugye?
2023. dec. 14. 19:30
 34/62 anonim ***** válasza:
93%

"Ne is akassza föl mindjárt magát? Ti, ti népharag lincses csürhe!"

Mibe fogadunk, hogy ha a nő írta volna ki, hogy lekurvázta a pasija, itt vernéd az asztalt, hogy "úgyis vele maradsz, mert mind a bunkókra buktok!!".

2023. dec. 14. 19:44
 35/62 anonim ***** válasza:
2%

Kedves Ítészek!

Nem pártolom a verbális abúzust, nem mosdatom a srác tettét. Valóban nem volt szép dolog. De! Ez, az egyébként valóban felettébb helytelen tett azért nem indokolja, különösen a megbánás okán, hogy mindenki úgy kezelje, mint egy apagyilkost vagy valami akasztani való bűnözőt. De tipikusan ez a "árpádhídi" lincshangulat és halálra menő megvetés picit túl van tolva. Mintha a faszinak nem járhatna egy második esély az életben. Mintha egy őszinte megbánás után nem lehetne továbblépni és új alapokra helyezni. Nyilván ha a nő nem bocsájt meg - szerintem is jogosan - akkor ezt neki el kell fogadni, ezt korábban többször kifejtettem. Valóban önmagában a megbánása nem fogja meg nem történtté tenni. De azért felhívnám a figyelmet, hogy az anonimitás mögé bújás sokatokból hoz ki olyan végletes indulatot és gyűlöletet, hogy ez IRL simán egy lincshnagulattal érne fel. Plusz erős túlzásnak tartom azt a hangulatkeltést is, hogy az illetőnek élete végéig ne lehessen kapcsolata. Ti képesek lennétek életfogytiglan elítélni egy egyszeri barom megnyilvánulás miatt. Úgy tesztek, mintha mindenki tökéletes lenne és itt ítélkeztek.

Köszönöm a figyelmet, aki arra élvez, hogy egyből rátapad a piros kézre, isten éltesse, qrvára leszarom. Nyugodtan essetek nekem is, úgysem ismertek.

Üdvözlettel:

Több korábbi válasz szerzője

2023. dec. 14. 19:53
 36/62 anonim ***** válasza:
90%
#36 egy ilyen kontrollmániás baromnak aki lek.rváz mert nem tud azonnal elérni nincs második dobása. Azt is szégyellném hogy első volt és nem ismertem fel rögtön hogy ez egy ilyen elmebeteg.
2023. dec. 14. 20:06
 37/62 anonim ***** válasza:
91%
36) mintha direkt nem akarnád érteni, komolyan. Fussunk neki mégegyszer: itt NEM egyszeri, véletlen botlásról van szó, itt óriási gondok vannak a srác mentalitásával, amit véletlenül megvillantott. Ez az incidens csak egy tünet volt, nem a probléma egésze. Épeszű nő ezen a ponton áll fel, mert ebből azonnal le tudja szűrni a megnyilvánulás mögött húzódó problémát.
2023. dec. 14. 20:18
 38/62 anonim ***** válasza:
90%
Nem azért van 'lincshangulat', mert ennyire kiakadnánk egy sértő sms-en, hanem mert ez egy betekintés a srác gondolkodásába. Könyörgöm, ismerkedési szakaszban, összvissz azért, mert nem tudta elérni, nekiesik a csajnak, többek között lekvázza (megnézném a teljes üzenetet btw) és utólag nem vágja, hol itt a probléma. Hadd idézzem a legparábbat: "csak azért írtam azokat, hogy ne csináljon alkalmit". Ez az ember kattant, manipulatív és kontrolláló. És pontosan ahogy valaki rámutatott: ha ezt a lány mesélné, tanácsot kérve, hogy visszafogadja-e, a torkának esnének, hogy magára vessen, ha ennyire ostoba és úgy kell neki, ha ebből nem látja, hogy ez egy agresszív barom lesz. De, mind látjuk.
2023. dec. 14. 20:23
 39/62 A kérdező kommentje:
Látom mindenki ellenem van és valamilyen szinten igaz is. Azt elfelejtettem mondani, hogy voltak előzmények is. pl Hogy mondta, hogy valaki felajánlotta neki, hogy ott aludhat és előző nap randizott valakivel akit titkolt előttem. És az ismerősei is meséltek kalandokat róla.
2023. dec. 15. 00:31
 40/62 A kérdező kommentje:
és nem aludt bent a kollégiumban, de akkor hol van? ezt nem értettem.
2023. dec. 15. 00:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!