Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbántottam egy lányt le.váztam. hogyan hozható helyre?
"Ne is akassza föl mindjárt magát? Ti, ti népharag lincses csürhe!"
Mibe fogadunk, hogy ha a nő írta volna ki, hogy lekurvázta a pasija, itt vernéd az asztalt, hogy "úgyis vele maradsz, mert mind a bunkókra buktok!!".
Kedves Ítészek!
Nem pártolom a verbális abúzust, nem mosdatom a srác tettét. Valóban nem volt szép dolog. De! Ez, az egyébként valóban felettébb helytelen tett azért nem indokolja, különösen a megbánás okán, hogy mindenki úgy kezelje, mint egy apagyilkost vagy valami akasztani való bűnözőt. De tipikusan ez a "árpádhídi" lincshangulat és halálra menő megvetés picit túl van tolva. Mintha a faszinak nem járhatna egy második esély az életben. Mintha egy őszinte megbánás után nem lehetne továbblépni és új alapokra helyezni. Nyilván ha a nő nem bocsájt meg - szerintem is jogosan - akkor ezt neki el kell fogadni, ezt korábban többször kifejtettem. Valóban önmagában a megbánása nem fogja meg nem történtté tenni. De azért felhívnám a figyelmet, hogy az anonimitás mögé bújás sokatokból hoz ki olyan végletes indulatot és gyűlöletet, hogy ez IRL simán egy lincshnagulattal érne fel. Plusz erős túlzásnak tartom azt a hangulatkeltést is, hogy az illetőnek élete végéig ne lehessen kapcsolata. Ti képesek lennétek életfogytiglan elítélni egy egyszeri barom megnyilvánulás miatt. Úgy tesztek, mintha mindenki tökéletes lenne és itt ítélkeztek.
Köszönöm a figyelmet, aki arra élvez, hogy egyből rátapad a piros kézre, isten éltesse, qrvára leszarom. Nyugodtan essetek nekem is, úgysem ismertek.
Üdvözlettel:
Több korábbi válasz szerzője
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!