Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezzel tényleg nagyon megbántot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel tényleg nagyon megbántottam, vagy túlreagálja?

Figyelt kérdés

Alapvetően a szőkék az én zsánerem, viszont ez nem jelenti azt, hogy csak ezek a nők tetszenek, vagy hogy valaki csak azért jobban tetszene, mert szőke. A haverok nyilván tudják ezt, és az egyik hlye elejtett egy olyan mondatot a barátnőm előtt, amiből ez kiderült. Barátnőm nem szőke, és ezen teljesen kiakadt, hogy akkor miért vagyok vele, ha nem is tetszik nekem, miközben ez nem is igaz. Attól még, hogy szőkékből több tetszik, még nem jelenti azt, hogy egy nem-szőke nő ne tetszhette annyira.

Tényleg megbántottam ezzel?

2023. júl. 28. 20:16
 1/8 anonim ***** válasza:
35%
Meg, nemsokára dobni fog, mert nem az ideálod.
2023. júl. 28. 20:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Dehát nem is te mondtad ezt el neki hanem egy haverod. Neked semmi bajod azzal hogy ő nem szőke.

Túlreagálta.

2023. júl. 28. 20:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Tùlreagàlja. Nem te mondtad az bàntòbb lett volna.
2023. júl. 28. 20:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A haverod miért kavarja a szart?
2023. júl. 28. 20:39
 5/8 anonim ***** válasza:
59%
Mondd meg neki hogy úgyis hamarosan lesznek ősz hajszálai melletted, aztán majd szőkére festi legfeljebb ha őt ennyire zavarja ez a szőke dolog, de neked így tetszik ahogy van.
2023. júl. 28. 20:45
 6/8 anonim ***** válasza:
74%
Mi volt az a konkrét mondat?
2023. júl. 28. 20:45
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A haverod volt a f.sz, gondolom nem is véletlenül csúszott ki a száján....
2023. júl. 28. 21:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Hát gondolj bele. Mit szólnál mondjuk, ha ő meg azt mondaná, h az ilyen pasik az esetei:

[link]

Rosszul éreznéd magad vagy elfogadnád?

2023. júl. 29. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!