Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megbántottam egy lányt le.vázt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbántottam egy lányt le.váztam. hogyan hozható helyre?

Figyelt kérdés
Megismertem egy lány és minden jól alakult addig amíg valamelyik este nem tudtam elérni. Ezért olyat írtam üzenetben amit utólag megbántam pl leku.vaztam, meg elég csúnya sz.xuális megjegyzéseket tettem. Másnap visszakaptam h ku.vakent tekintek rá. De ez nem így van csak azért írtam azokat, hogy ne csináljon alkalmit. Mindent megbántam de a lány nem akar megbocsátani. Kapcsolatunk alatt sose bántottam meg. Mindig mindenben támogattam. Ezt az egyet elrontottam. Mit tehetek ez ellen?

2023. dec. 14. 07:48
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 A kérdező kommentje:
amióta randizott az ideges sráccal. Lemondott volna rólam is, hogy találkozzon mással. Nem volt semmi köztük az idegen sráccal, de gondoltam lehet van más is.
2023. dec. 15. 00:54
 42/62 A kérdező kommentje:
Csak barátságot szeretne, ezt mondta is, viszont már volt köztünk az. Elején amikor alakult a kapcsolatunk este velem volt úgy.. másnap elakart menni randizni, elengettem mert nem voltam féltékeny.. gondoltam úgy sem lesz semmi. de volt.
2023. dec. 15. 01:17
 43/62 A kérdező kommentje:
majd vége lett a kapcsolata 1 hét múlva és újra volt köztünk az és ezután 1 hét múlva volt a randis történet..
2023. dec. 15. 01:19
 44/62 anonim ***** válasza:
100%

Mekkora szerdncseje van,h a kontrollmanias eroszakos ened kijott ezzel az uzenettdl! A neveben koszonom neked.

Terspian talan tudnak rajtad segiteni.

2023. dec. 15. 07:04
 45/62 anonim ***** válasza:
100%

"elengettem mert nem voltam féltékeny.. "

ElengeDtem helyesen, bár ha engedélyt kell kérni tőled, én már itt kiszálltam volna.

A lány komolytalan, szemmel láthatóan nem akar lehorgonyozni még, de ha igen, sem te leszel a választás.

És egyet mondok, hogy ne érezd, hogy totálisan a lány oldalán állok, magát az álláspontod, az érzéseid megértem.

A reakciód viszont abszolút nem, és aki így reagál, az máskor is így fog.

Erőszakkal nem tudsz megtartani senkit, és értelme sincs.

2023. dec. 15. 07:37
 46/62 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, kérdező, így se jogos. De ez szokásos itt, ha nem olyan válaszokat olvas a kérdező, amilyeneket szeretne, akkor csepegtet (kitalál) még infókat, amik esetleg a malmára hajthatják a vizet.
2023. dec. 15. 07:59
 47/62 anonim ***** válasza:
100%
47# hát ez az. A minden jól alakult vs az utólagos kommentek tök ellentmondóak.
2023. dec. 15. 08:05
 48/62 anonim ***** válasza:
100%
Így se jogos. Egyáltalán mit képzelsz, hogy ilyeneket mondj neki? Felette állsz, vagy mi? Nagyon jól teszi, hogy nem bocsát meg. Az ilyen erőszakos kontrollmániásoknak nem is szabad.
2023. dec. 15. 08:26
 49/62 A kérdező kommentje:
Nem tudom feldolgozni, hogy írhattam neki ilyet. Bármit megtennék, hogy visszacsináljam. Elbasztam, túl reagáltam az nap. Ez egy olyan dolog amit nem lehet jóvátenni.
2023. dec. 15. 10:14
 50/62 A kérdező kommentje:
Azt még nem mondtam h amikor járt azzal a sráccal. Megerőszakolta egy idős bàcsi és a rendőrségen nem tett feljelentést. Mert h pénz és szállást igért neki. Semmit cserébe de elcsalta és megerőszakolta.
2023. dec. 15. 10:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!