Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbántottam egy lányt le.váztam. hogyan hozható helyre?
15) egy régi kérdésre emlékeztetsz: emberünk elsírta, hogy a barátnője túl későn ment haza a barátnős estéről és ő lekevert neki egyet, a csaj hazacuccolt, hogy békíthetné ki. Párszázan leírták, hogy a csaj jól tette, hogy menekült, de volt egy szerencsecsomag, aki szerint ha átmegy és egy csokor virággal őszintén bocsánatot kér, elvárható, hogy a lány elnézze, mert hát na, mindenki hibázik...
Ha azt hiszed, nagyon más fajsúly a két történet, légyszi gondolj bele, hogy ezek itt még csak az ismerkedési szakaszban voltak, úgy kérte számon, a semmiért, egyúttal garantálom, hogy élőben parább lett volna, csak telefonon tudta intézni.
Szerintem rohadtul el kéne gondolkodnod, mielőtt még te sértődsz meg, hogy nem értékelik a 'hasznos' válaszodat.
"...amíg valamelyik este nem tudtam elérni."
Akár férfi, akár nő, aki ennyire kontrollálni akar, attól minden téren, legyen párkapcsolat, szexkapcsolat, munkahely, barátság, azonnal megszabadulok.
"Ezért olyat írtam üzenetben amit utólag megbántam pl leku.vaztam, meg elég csúnya sz.xuális megjegyzéseket tettem."
Például lekurváztad? Azt hogy kell elképzelni? Ott van nálad az üzi, pötyögd be ide. Nem fogod, ezért homályosítasz a "pl lekurváztammal".
Nem a mi dolgunk moralizálni. Nem is szeretnék tévedhetetlen erkölcsi világítótorony lenni.
A szitut nem minősítem.
Amit tehetsz, hogy őszinte megbánást tanúsítasz, bocsánatot kérsz. A lánynak hagysz időt a válaszadásra. Nem háborgatod. Ha döntést hoz, azt tiszteletben tartod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!