Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzi k.rvanak nézem?! 😳

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzi k.rvanak nézem?! 😳

Figyelt kérdés

Mit gondolnál, mit reagálnál egyáltalán arra hogy a baratnőd azt mondja neked úgy érzi a találkozóitok olyanok mintha egy prostituálthoz járnál? Mert úgy érzi úgy kezelem.

Nem értem miért! Kicsit megsértődtem 😏

2023. nov. 10. 18:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 anonim ***** válasza:
100%

Nem legális, hogy ennyit dolgozol.

Hétvégén se érsz rá?

Egyébként mennyit beszélsz vele? És mi lenne egyébként, ha egyszer nem szexelnél vele, hanem mondjuk csak összebújva beszélgettek. Ne adj isten elmentek moziba. Igen, este 10kor is kezdődik vetítés.

Mióta vagytok együtt?

Őszintén, a szexen kívül neked mi van ebben a kapcsolatban? Mit ad ez neked lelkileg? Gondolkozz el ezen. Szerelmes vagy? Miért fog meg téged a lelke? Mit szeretsz a személyiségében? Miért mész át hozzá?

Komolyan, egyszer vigyél át némi nasit hogy mozieste, filmnézés, aludj nála, stb. És ha ő kezdeményezi, akkor lehet szex.

2023. dec. 1. 22:56
 62/71 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ha ennyire elfoglalt vagy, minek neked barátnő? Gumino nem lenne elég?
2023. dec. 1. 22:57
 63/71 A kérdező kommentje:

Hétvégén nem érek rá találkozni vele

lehet nem említettem de van egy fiam, nem én nevelem de velem van szombatonként déltől estig (általában ha nem jön közbe munka)

késő este a gyerek után már fáradt vagyok bulizni menni

vasárnap délelőtt edzésem van, ez fix. délután miután hazaérek aludni szoktam végre akkor van is rá időm

2023. dec. 2. 11:30
 64/71 A kérdező kommentje:

lehet nem is foglalkozom vele többet

mindig hisztizik, most nem panaszkodik hanem ignorál

nem veszi fel ha hívom, nem válaszol az sms-re vagy másnap

így b.sztat

lehet igazatok van, nincs szükségem erre a hisztire

2023. dec. 2. 11:32
 65/71 anonim ***** válasza:
100%
Nagy szívességet teszel neki, és végre kereshet egy normális palit, ahelyett, hogy rád várna.
2023. dec. 2. 11:39
 66/71 anonim ***** válasza:
100%

Bocsánat, ha neked ő ennyire nem prioritás, akkor konkrétan miért az életed része? Nem azt érzem rajtad, hogy hű de mennyire szereted. Ha szeretnéd, minden szabad pillanatod vele akarnád tölteni.

Azt még mindig nem tudjuk, hogy mennyi ideje vagytok együtt.

2023. dec. 2. 11:49
 67/71 anonim ***** válasza:
100%

Érzelmi fogyatékosnak tűnsz. Nem is érted, hogy mi a probléma azzal, ha egy nővel így bánsz, évekig!!! Te sértődsz meg...

Neked egy guminő az ideális partner.

2023. dec. 2. 14:08
 68/71 A kérdező kommentje:

Covid indulásakor ismertem meg

2020 elején

2023. dec. 2. 19:16
 69/71 anonim ***** válasza:
20%
A Covid előre eltervezett emberiség elleni bűn lezárult. Már rég mehetnétek néha ide-oda.
2023. dec. 2. 19:20
 70/71 anonim ***** válasza:
12 Hát ez tényleg humorosra sikeredett komment 🤣
2023. dec. 2. 21:02
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!