Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzi k.rvanak nézem?! 😳
Mit gondolnál, mit reagálnál egyáltalán arra hogy a baratnőd azt mondja neked úgy érzi a találkozóitok olyanok mintha egy prostituálthoz járnál? Mert úgy érzi úgy kezelem.
Nem értem miért! Kicsit megsértődtem 😏
Nem legális, hogy ennyit dolgozol.
Hétvégén se érsz rá?
Egyébként mennyit beszélsz vele? És mi lenne egyébként, ha egyszer nem szexelnél vele, hanem mondjuk csak összebújva beszélgettek. Ne adj isten elmentek moziba. Igen, este 10kor is kezdődik vetítés.
Mióta vagytok együtt?
Őszintén, a szexen kívül neked mi van ebben a kapcsolatban? Mit ad ez neked lelkileg? Gondolkozz el ezen. Szerelmes vagy? Miért fog meg téged a lelke? Mit szeretsz a személyiségében? Miért mész át hozzá?
Komolyan, egyszer vigyél át némi nasit hogy mozieste, filmnézés, aludj nála, stb. És ha ő kezdeményezi, akkor lehet szex.
Hétvégén nem érek rá találkozni vele
lehet nem említettem de van egy fiam, nem én nevelem de velem van szombatonként déltől estig (általában ha nem jön közbe munka)
késő este a gyerek után már fáradt vagyok bulizni menni
vasárnap délelőtt edzésem van, ez fix. délután miután hazaérek aludni szoktam végre akkor van is rá időm
lehet nem is foglalkozom vele többet
mindig hisztizik, most nem panaszkodik hanem ignorál
nem veszi fel ha hívom, nem válaszol az sms-re vagy másnap
így b.sztat
lehet igazatok van, nincs szükségem erre a hisztire
Bocsánat, ha neked ő ennyire nem prioritás, akkor konkrétan miért az életed része? Nem azt érzem rajtad, hogy hű de mennyire szereted. Ha szeretnéd, minden szabad pillanatod vele akarnád tölteni.
Azt még mindig nem tudjuk, hogy mennyi ideje vagytok együtt.
Érzelmi fogyatékosnak tűnsz. Nem is érted, hogy mi a probléma azzal, ha egy nővel így bánsz, évekig!!! Te sértődsz meg...
Neked egy guminő az ideális partner.
Covid indulásakor ismertem meg
2020 elején
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!