Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzi k.rvanak nézem?! 😳

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzi k.rvanak nézem?! 😳

Figyelt kérdés

Mit gondolnál, mit reagálnál egyáltalán arra hogy a baratnőd azt mondja neked úgy érzi a találkozóitok olyanok mintha egy prostituálthoz járnál? Mert úgy érzi úgy kezelem.

Nem értem miért! Kicsit megsértődtem 😏

2023. nov. 10. 18:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 anonim ***** válasza:
93%
Valószínűleg azt érti alatta, hogy neked csak a dugás a fontos és használod a testét, cserébe meg nem kap elég törődést, minőségi együtt töltött időt vagy mást, amit egy párkapcsolattól elvárna.
2023. nov. 14. 13:01
 52/71 anonim ***** válasza:
87%
Azért azt, hogy felmész hozzá 2 órára dugni, egy rendes párkapcsolatban nem értékelik... mert az tényleg az ingyenprosti fíling. Néha lehetner az, ha nagyon nincs más idő, hogy jó, akkor minden 3. alkalommal akkor inkább beszélgetés, filmnézés, társasjátékozás.
2023. nov. 14. 13:04
 53/71 anonim ***** válasza:
100%

Szóval olyan elfoglalt vagy, hogy hetenete legalább egyszer nincs időd egy normális programra, kimozdulni valahova?

Ha ez igaz, akkor alaposan át kell vizsgálni az életed, de leginkább csak arra nincs idő, amire nem akarunk és nem tartunk fontosnak.

2023. nov. 14. 14:11
 54/71 anonim ***** válasza:
84%
Ti már egymást szeditek szét nem is a.kerdesre válaszoltak🤣🤣😂😂jó is ez az oldal, hozzaszolasokat olvasni
2023. nov. 14. 16:46
 55/71 anonim ***** válasza:
100%
Bemutattad őt a barátaidnak? Megjelentél már vele nyilvános helyen? Volt programotok a szexen kívül is? Ha mindháromra nemmel válaszolsz, akkor jogos a lány érzése. Nem az számít, hogy ingyenes, vagy fizetős kategória. A megbecsülés hiánya miatt érzi, hogy k-nak nézed.
2023. nov. 14. 23:19
 56/71 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem értem hogyha prostituáltnak érzi magát minek van veled...
2023. dec. 1. 08:38
 57/71 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ő nem a barátnőd, hanem a szexpartnered. Jól mondta az 50-es.
2023. dec. 1. 12:33
 58/71 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak szexpartner. Jogosan erzi. Remelem szakit .

Tudom ,ezt ugyse fogod megcsinslni,mert onzo vagy. Ehelyett veszel neki vmi draga prostis fehernemut

Atmenes helyett szervezz programokat. Vacsora vendegloben.

Cukraszda es seta.

Allatkert.

Mozi

Squash

Szaunazas

Furdobe menes

Minden 2. Tali legyen vmi program.

2023. dec. 1. 16:23
 59/71 anonim ***** válasza:
100%
A kérdezőnek csak dugásra van ideje, nagyon elfoglalt.
2023. dec. 1. 16:26
 60/71 A kérdező kommentje:

Igen, 58-as:

jókat mondtál, de nekem nincs ennyi időm!

Nagyon elfoglalt vagyok, reggel 5-kor kellek megyek dolgozni, és van hogy még este 11-kor csinálom a papírmunkát...

2023. dec. 1. 22:15
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!